Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A cicijeim mirigyeinek égő,...

A cicijeim mirigyeinek égő, feszülő fájdalma (olyan, mintha lázasak lennének) a Pé-t jelzi?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor jól tudom-e, hogy a cicifájás ez esetben Pé után jelentkezik..? (És nem aznap vagy előtte)

Az utóbbi hónapokban ugyanis már nem csak a mensim előtti pár napban érzem ezt, hanem előtte két héttel folyamatosan.

És egy plusz kérdés, amelyhez ide linkelem a görbémet. Lehetséges, hogy kétszer is volt peteérésem ebben a hónapban..? Sajnos nem tudtunk túl sokszor együtt lenni, viszont babát szeretnénk.

Köszönöm a választ és drukk mindenkinek, aki babásodni szeretne!

2009. márc. 23. 13:24
 1/3 A kérdező kommentje:

Na igen, a görbém:)

[link]

2009. márc. 23. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Ami a mellfájdalmat illeti nem tudok sokat mondani - nekem egyébként prolaktin-bajom van, és amíg nem csökkent valamelyest a prolaktinszintem, azt hittem szétrobbannak a melleim, annyira feszültek.

Ovulációd pedig a második esésnél volt. Az első nem tudom mi...

2009. márc. 23. 13:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, szerintem is a második esésnél lehetett, általában is kb a 12-13. napon van Pé-m, 25 napos ciklusok mellett.

Úgy tudom, a cici fájós feszülését a megemelkedett progeszteronszint (is) okozhatja, ennek alapján kérdezem, hogy tehát akkor a Pé után jellemzőbb ez..?

Nekem a második esés utáni napon kezdődött az erős cicifájás.

2009. márc. 23. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!