Korán teszteltem szerintetek?
9-én volt peteérésem,tegnap délután csináltam egy midstream 10-es érzékenységű tesztet,mert eléggé furán fáj a hasam! Negatív volt.
14-15felé volt egy vércsepp féleség a wc-ben.
A ciklus.hu szerint tegnap kellet volna megjönnie,de én 20-22körülire számoltam!
Szóval így nem tudom mikor esedékes.
Köszönöm a válaszokat!
Kicsit korai, de lehet, hogy látsz majd valami halványat...
23.-án kell megjönnie elvileg, ha tényleg 9.-én volt PÉ és átlagos, 14 napos a luteális fázisod.
Kicsit zavaros! A ciklus húzta be 9.-re a pé-d? Gondolom nem,mert akkor ő sem mostanra jelezné a mensid. Úgy az úgy általában 14 nap peteérés után!:)
Tehát számolj a peteérésedtől kb. 14 napot (az úgy 22-23.-a), akkor kellene valahogy megjönnie. Így a teszt még korai volt!
Na igen..nagyon ügyesen fogalmaztam! :)
Nem a ciklus.hu 31re húzta be a pémet,együtt is voltunk,de nem éreztem semmi jelet a pére!
Aztán 9-én nagyon fájt a cicim,meg nagyon nyúlós átlátszó nyákom volt..ebből gondoltam hogy peteérésem van,ekkor is voltunk együtt!
Mit gondoltok a vércsepp féleségről???
itt az volt a baj,hogy épp hogy csak oda pillantottam,már húztam is le a wct..szóval nem tudtam meg nézni rendesen!
A ciklusaim kb 30-34 naposak!
Utoljára 19-én volt meg,33napos ciklus volt.
Mutass már egy görbét!
Mert ha 19-én volt az utolsó mensi, akkor a 9.-i pé kicsit kései. Hacsak most nem 36 napra jönne meg! Mert úgy lenne elvileg a normális. 22.napon pé, rá 14 nap mensi, tehát 36 nap!
Ennyire hosszú máskor is volt már?
Nekem a 24. napon volt peteérésem, terhes is lettem. Szóval nem ezzel kell foglalkozni. Ha akkor volt peteérése, akkor akkor volt.
Viszont a teszt a 8. DPO-n teljesen esélytelen volt. Várj még jópár napot.
Igen volt már máskor is hogy 36 napos volt!
A peteérést mindig megszoktam érezni általában.
Egyébként kis hormonzavarom is van,de a doki nem tartja fontosnak a dolgot!
Most már 23ig várok,nem csinálok újabb tesztet!
Mutathatok diagrammot,de én csak a menszezt vezetem rajta,most akarom majd elkezdeni a hőmérőzést!
Kedves utolsó!
Szívből gratulálok neked a babához!
Én teljesen letörtem a negatív eszt láttán,remélem a következő nekem is pozi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!