Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan lap ahol meg lehet...

Van olyan lap ahol meg lehet nézni hogy mikor van peteérésem és mikor célszerű együtt lennünk?

Figyelt kérdés
Már jártam egyszer egy ilyen oldalon, de már nem tudom mi volt az. Ha tud valaki ilyen oldalt, kérlek segítsetek!
2009. márc. 23. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
sztem magadat figyeld, hőmérőzz, meg nézd a folyásod, esetleg lh tesztezz...
2009. márc. 23. 13:02
 2/7 anonim ***** válasza:
kismama.hu
2009. márc. 23. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
én a www.ciklus.hun szoktam nézni meg ezen az oldalon itt nem is kell hozzá regisztrálni: [link]
2009. márc. 23. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Magyar nyelvű a ciklus.hu, úgy tudom, az egyetlen magyar nyelvű sajna, ugyanis nem valami jó ( pontatlan, átlagadatokkal és nem az általad megadott adatokból számítja a pé-t)

Ha tudsz németül, az urbia.de-t ajánlom. Több külföldit találsz még a babatervezők otthona weboldalon is, ott azt is leírják részletesen, hogyan vezesd.

2009. márc. 23. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem tudom erre gondoltál-e de találtam ilyeneket.

Ha nem erre gondoltál akkor bocsi.

[link]

[link]

[link]

2009. márc. 23. 13:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat.

Az első válaszolónak: szoktam figyelni a jeleket, csak egy kis megerősítésre lenne szükségem. A hőmérőzést sajnos nem tudom csinálni, mivel van egy 20 hónapos kisfiam, aki mellett elég nehéz lenne.

2009. márc. 23. 13:08
 7/7 anonim ***** válasza:
első vagyok, igen tudom nekem 2.5 éves kisfiam van, mi is tesó témán vagyunk, de folyás meg teszt pontos eredményt ad.
2009. márc. 23. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!