Ha most lenne a beágyazódásom ezen a héten, de semmi barnázás nincsen, akkor megint nem sikerült a baba?
Elvileg Nekem se volt semmiféle barnázásom, és mostanába kellett lennie a beágyazódásnak, ha volt egyáltalán.
Görbém:
Nektek tünetek amúgy vannak? Én 31-re nem várom, és már majd megőrülök.
Én is a beágyazódás környékén járok! ezért csatlakozom....
Nekem sincs semmi barnázásom... De én is úgy tudom hogy nem is kell hogy legyen, hanem csak lehet...
Remélem mindannyiunknak összejön!
Akkor teszteltek majd csak ha nem jön a mensi? vagy már előbb is próbálkoztok?
Sziasztok, első válaszoló vagyok. Nincs görbém, mert a pé környékén lettem beteg és teljesen feleslegesnek éreztem mérni a hőm. Mióta meggyógyultam mérem, azóta folyamatosan megy felfelé, ma 37.1-et mértem. Már 6 napja késik, de a 2. napon csináltam tesztet és negatív lett, ezért holnap újra próbálom. Jeleim kezdenek lenni, de csak kb 2 napja: mellfeszülés, álmosság, jó étvágy, hasszurka. Megjön érzésem egyáltalán nincs. Barnázni nem barnáztam, de emiatt nem aggódom.
Mindegyikőtöknek szurkolok! :)
Nekem tünetem még nincsen, néha hányingerem van, de nem annak tudom be, hiszen még csak most ágyazódik - ha van ott valaki. :)
Tesztelni csak akkor fogok, ha a nemvárt napja már vagy 3 nappal elmúlt és nem jött meg, mert nem akarok megint csalódni. Remélem sikerül mindannyiunknak, bár én még messzebb vagyok, mert április 2-ra nem várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!