Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki tűvel pici lyukat...

Ha valaki tűvel pici lyukat szúr a gumi ondózsákjára tényleg teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
Csak kérdezem.Ezen vitatkoztunk vmelyik nap és sztem nem lehet,mert egy tűvel olyan pici a lyuk,hogy sztem ott nem jön ki semmi.
2009. márc. 23. 11:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a spermium folyékony halmazállapotú, bármiylen lyukon átmegy. Teherbe lehet esni így is, hiszen egy cseppben is rengeteg kiskatona van és elég 1 is. :)
2009. márc. 23. 11:34
 2/15 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem meg, a pasid még nem akar gyereket, Te meg már igen és így akarsz teherbe esni. Olcsó trükk.

Egyébként a kérdésedre válaszolva, igen teherbe lehet esni.

2009. márc. 23. 11:35
 3/15 A kérdező kommentje:

Elmondanám,hogy 16éves vagyok,1hónapja járok egy sráccal,és eszem ágában sincs gyereket szülni.Vele vitatkoztam ezen,mert a haverja gumiját kilyukasztotta,hogy terhes egyen a csaja(mert ki nem állhatja)sztem ettől nem lesz terhes,szerinte igen.

De ha nagyon gyereket szeretnék sem így oldanám meg.

Vagy elhiszed vagy nem,de tulajdonképpen nem is érdekel.

2009. márc. 23. 11:43
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
És hogy lyukasztotta ki? Ki bontotta és úgy? És szerinted a bontott óvszert utánna elhasználják? És ennyi esze van a barátodnak, utálatból terhebe esetni egy lányt. Mondjuk, hogy egy ilyen hülyével jársz az is téged minősít. És jobban tennéd, ha 16 évesen nem az interneten lógnál, hanem suliban lennél!!!
2009. márc. 23. 11:53
 5/15 A kérdező kommentje:

Nem bontotta ki,hanem zacsin keresztül szúrta át.

Nem gondoltam,hogy be kell számolnom az egész esetről,és hogy ide ilyen rosszindulatú emberek járnak,h kérdezek vmit,először meggyanúsítanak aztán meg engem szapulnak.

Poén volt az egész és a srácnak is megmondta,hogy kilyukasztotta.Jót röhögtünk az egészen.Attól függetlenül ki nem állhatja a csajt,de azért ő sem egy rohadt tuskó.

Egyébként meg nem azt kérdeztem,hogy mi a véleményed rólam,vagy a pasimról.Ja és járok gimibe és nehogy már te akard nekem megmondani hogy mikor hol lógjak...

Én se mondom,hogy inkább dolgozzál normálisan ahelyett hogy netezgetsz.

Ha nem tudsz kulturáltan válaszolni,akkor légyszíves inkább sehogy ne válaszolj.

Köszi

2009. márc. 23. 12:28
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Kis köcsög..
2009. márc. 23. 12:46
 7/15 A kérdező kommentje:

Érdekes emberek vagytok ti:)

hehe

Kis köcsögözöl látatlanba...

Fogadjunk te nem is voltál fiatal mi?Sajnállak.De most tényleg és őszintén.

Tudod akinek ki lett lyukasztva,az se mondta a haverjára hogy kis köcsög.És azt hiszem neki talán több joga lett volna.

Ha kihagytam volna:

Nem használták fel a lyukas gumit.

2009. márc. 23. 13:11
 8/15 anonim ***** válasza:
16éves vagy azt hiszed nagylány de ez amit csináltok elég gyerekes vicc....ha meg ezt tartjátok viccesnek kíváncsi lennék ha teherbe esnél,h reagálnál és mit szólna anyuci meg apuci. ezt az oldalt nem a poénos kisded játékaitokra találták ki,képzeld sok olyan ember van aki tényleg szeretne babát és komoly kérdései vannak.
2009. márc. 23. 14:28
 9/15 A kérdező kommentje:

"anyuci,apuci" nem tudom mit szólnának hozzá,3éve meghaltak...

Nem hiszek magamról semmit,sajna nagy tévedésben vagy.

Úgy látom egyébként,hogy nem igazán érted a történetet,talán olvasd el még egyszer miket írtam...

De ha nagyon magas,megpróbálom újra kifejteni:

Egy koleszban lakunk mind a 4en.Én a lány szobatársa,a pasim a fiúé.

Kilukasztotta a gumiját,elmondta rögtön nekem és kb 20perc múlva együtt nevettünk a dolgon mind a 4en...

És a pasim vett nekik egy doboz gumit.

(Hozzátenném,h akinek a gumija ki lett lyukasztva csak visszakapta,mert ő ugyanezt csinálta a pasimmal mikor az előző csajával járt egy fél éve)És ők sem használták fel azt a gumit,mert előtte megmondta a srác)

Szóval még ők sem fogták fel olyan drasztikusan,mint te kedves válaszoló és egyikük sem mondta,hogy milyen nagy lánynak érzem magam...

Ha pedig azok közé az elkeseredett nők közé tartozol akik régóta próbálkoznak egy baba összehozásával és bántónak érzed a kérdésem,akkor nem kell válaszolni.Bocs

Meg sok sikert...

És ha egyszer összejön,ne ilyen viselkedésre tanítsd,hogy másokat 1ből elítéljen egy kérdés miatt...

A kérdést meg azért tettem fel mert komolyan érdekel,nem viccből.

2009. márc. 23. 15:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Legjobb tudomásom szerint minden óvszer belseje spermaölő szerrel van átitatva. Ettől persze még teherbe lehet esni, de kisebb az esély, mint normál esetben. Annyit nem ér az egész, hogy felhúzd magad a válaszokon. Tudod mi felnőttek már csak ilyenek vagyunk, és ki vagyunk élezve a kis és fiatalkorúak hülyébbnél hülyébb kérdéseire. Szerintem ez most nem tartozott ebbe a körbe. Sok sikert.
2009. márc. 23. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!