1 hete késik, múlt héten teszt negatív, doki csak vastag méhnyálkahártyát látott. Mostanra sajna semmi tünetem nincs. Mitől nem jön meg?
Ha nem gyakran fordul elő veled, akkor lehet egy enyhe átmeneti hormonális zavar, ami biztosan nemsokára megoldódik. Lehet, hogy idegeskedtél valamin, és összezavarta a hormontermelést, nem volt peteérés, stb. Ha gyakran előfordul nálad, vagy most 1-2hét múlva sem jön meg, akkor érdemes elmenni nőgyógyászhoz újra, vérvizsgálatot is csináltatni, kivizsgáltatni.
De a legtöbb amit tehetsz, ne stresszeld magad rajta, nyugi, az ilyen dolgok maguktól meg szoktak oldódni, ha nem rendszeres problémáról van szó.
Dokid mit mondott? Hődet méred?
Nekem 6 napja késik és csak most kezdenek enyhe tüneteim lenni. Szerintem ez mindenkinél változó, emiatt ne ess kétségbe. Csinálj pár nap múlva még egy tesztet, hátha az már pozitív lesz. Nekem írták azt is, hogy hasonló tünetekkel (mellfeszülés, hő emelkedése, stb) cisztája volt, bár ez nálad nem lehet, ha voltál dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!