Beágyazódás környékén (bár nem bitos, hogy az) baj, ha nincs fehér folyásom, csak pisilés után barnázás? Már majdnem 1 hete.
Nekem is kb. 1 hét van addig, márc. 31-ére nem várom. Te érzel amúgy valamit? Görbe? Az enyém:
Ugye milyen nehéz kivárni a nem vártat? Te mikor tesztelsz? Én tegnap hánytam is meg nagyon görcsölt a méhem az együttlétkor. A cicim Nekem csak néha érzékeny, viszont van amikor iszonyatosan elkezd viszketni a mellbimbóm. Nem tudom, hogy ezek jelentenek-e valamit.
Hat csajok, most, hogy olvaslak titeket teljesen elszomorodtam (felre ne ertsetek kivanom, hogy babasak legyetek :) ) mert nekem az egvilagon semmi tunetem nincs 31-re vagy 1-re nem varom. Gorbem nincsen de ovulacios tesztet hasznaltam, sajnos sosem lett pozitiv. :( A folyasomtol mar tiszta dilis lettem, hol kremes volt hol pedig semmi nem volt kozepidoben. Egyeduli furcsa jelem egy ket napig tarto rozsaszin folyas volt. Abban remenykedem, hogy talan spontan pe tortent a ciklus elejen es igy mar nem kellett egy ujabb petenek megernie kozepidoben, mert a rozsaszin folyasom 17-18-dikan volt. Beagyazodasra gondolok egy korabbi aktusbol. De ki tudja?? Mar csak a remeny maradt. Ezen kivul az egvialagon semmi, nincs hanyingerem a hasam sem szurkal. Haaat nem is tudom mit gondoljak. De azert visszaterek ide es megirom majd az eredmenyt elsejen. Pozitiv tesztet kivanok mindenkinek!!!!!
Egy elekeseredett babara varo.
Kedves Utolsó!
Én a legelső hozzászóló vagyok. Lehet ezek a tünetek, amiket Mi írtunk semmit nem is jelentenek. Én sem bízom már semmiben, mert olyan régóta reménykedem, és soha semmi. Nagyon el vagyok már keseredve Én is. 4 év próbálkozás után már nagyon fárasztó ez az egész. A reményt viszont soha nem adom fel, az hal meg utoljára. Ti mióta próbálkoztok? Miért nem méred a hődet? Abból szerintem elég sok minden kiderül. Kívánom, hogy minél előbb +-at tesztelj. Sok sikert!!!! :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!