Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől van nagyon sűrű fehér...

Mitől van nagyon sűrű fehér folyásom?

Figyelt kérdés
De nem is tudom mihez hasonlítani, nagyon-nagyon sűrű, és hó fehér! Ez is utalhat terhességre?
2008. febr. 22. 15:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem is sűrű fehér folyásom volt,mikor teherbe estem,de én akkor gombára gyanakodtam..igaz, nálunk nem is volt tervbe a baba:o) most 17 hetes vagyok...meg a pulzusszámom emelkedett meg,sok tünetem volt, csak azt hittem a stressz miatt,baba meg se fordult a fejembe
2008. febr. 23. 09:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Múlt hét szerdán együtt voltam a barátommal. Nem feküdtünk, csak majdnem, de végül úgydöntöttünk, hogy még várunk vele. A pénisze viszont már félig bennem volt, és nem védekeztünk. Nem mozgott bennem, nem tartott semeddig, csak egy kicsit betette, majd ki is vette... Most nekem is sűrű és darabos folyásom van, és olvastam a válaszokat, és megijedtem, hogy én is lehetek terhes... Mit gondoltok?
2009. aug. 17. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!