Ha 2 évig megszakítással védekeztünk, nem mindig 100%-osan, mégsem lettem terhes, lehet, hogy majd nehezen eshetek teherbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Már 2 éve megszakítással védekezünk.Gyógyszert abbahagytam 2 éve, óvszer meg nem volt kényelmes.
Most hülyén hangzik, de még egyszer sem csúszott be.Néha kerül belém egy kis ondó, ha nem száll ki időben, (álatlában peteéréskor szoktunk szexelni, mert akkor eleve jobban kívánom.) most peteérésemkor is éppen hogy kiszállt a drágám.
Tavasszal lesz az esküvőnk, utánna élesben csináljuk majd, csak előre félek, ha eddíg nem csúszott be egyszer sem, akkor ha szeretnénk sem fog összejönni:(((
2008. febr. 22. 15:40
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos,sőt.Idáig lehet egyszerűen szerencsétek volt.Hidd el nem lesz gond:-)
2/4 anonim válasza:
szerintem ne félj. tudja a baba, hogy mikor akar jönni. Lehet eddig azért nem sikerület, mert tudja, hogy anya meg apa még nincsenek összeházasodva, és addig nem akar:))))))))))))Persze ez csak vicc, de ettől ne rettegj!
3/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy gond lesz majd, bar sose lehet tudni. Altalaban 1 even belul az egeszseges paroknak sikerul teherbe esniuk
4/4 A kérdező kommentje:
remélem tényleg csak a házasságra vár, hogy tudjunk még egy jót bulizni:)))
2008. febr. 22. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!