Egy 5 hetes + 3 napos terhességet már 100%. -ban ki kell, hogy mutassa a teszt a reggeli első vizeltből?
Figyelt kérdés
Előfordulhat, hogy vmi okok miatt még nem mutat pozitívat?2008. febr. 22. 14:33
1/10 anonim válasza:
szerintem azt már tuti ki kell mutatnia
4/10 A kérdező kommentje:
Hétfőn teszteltem de neagtív lett. De a cicim nayon érzékeny, és fáj is!
2008. febr. 22. 14:36
5/10 anonim válasza:
és azt gondolod terhes vagy? Már késik is? Egyébként vannak olyan érzékeny tesztek, amik már a mensi után egy nappal is kimutatják a terhességet (Gabriel)
7/10 anonim válasza:
De hallottam olyat is,h tobb honapig nem mutatta ki a teszt a babat,az egyik baratnom is igy jart,nem jott meg neki,tesztelt,de semmi,var meg par hetet es ujra tesztelt,de akkor sem mutatta ki,aztan elment dokihoz es a doki latta a babat.Ez kb.5 eve volt,azota a tesztek is javultak erzekenyebbek lettek gondolom.
Nekem mar 5 hetesen az orvos a petezsakot latta,ugyhogy ha nem jonne meg akkor menj el szerintem az orvosodhoz.
11 hetes kismama
8/10 anonim válasza:
A barátnőmnek sem mutatta ki! Elment dokihoz, aki megállapította, hogy terhes! Kiváncsiságból utána ia tesztelt, de az egész terhessége alatt nem mutatott neki pozitívat... Tehát, elképzelhető, hogy nem mutatja.
9/10 anonim válasza:
Nem 100%, hogy kimutatja. Biztosan vervizsgalattal deritheto ki
10/10 A kérdező kommentje:
Fehér színű folyásom is van, de 1 hete volt egy 2 napig tartó véres, 2 napig tartó barna vérzésem.
2008. febr. 22. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!