Testápolószerű folyás minek a jele?
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 13:56
1/6 anonim válasza:
Nekem pé után mindkétszer babát jelzett!
2/6 anonim válasza:
Én 21.-re nem várom,és nekem is folyamatosan ilyen folyásom van! Remélem hogy nekem is babát jelez! Szombaton tesztelek! De mikorra nem várod? Majd írd meg mi lett neked! Én is megírom!
3/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy máskor milyen folyásod van. a kérdésed túl rövid, nem térsz ki rá, hogy mikor (p.é. előtt vagy után, mensi előtt vagy után?) hogyan (sok, kevés....)... van akinek ezt jelzi, van akinek az.... nekem mensi után is mindig ilyenre vált át 1-2 napig. látod fent meg valaki azt írja, hogy neki babát jelzett. ha többet írsz akkor lehet hogy célirányosabb válaszok érkeznek! ha babát szeretnél szurkolok, hogy neked azt jelezze! :) jah és írd meg mi lett veled! :)
4/6 anonim válasza:
nemvárt elötti egy két nappal mit jelez?? 6 nappal ezelött nekem volt pecsételő vérzésem egy napig reggel este már semmi nem volt
5/6 anonim válasza:
Én 22-edikére nem várom és nekem is az van! Lehet, hogy nálunk is baba van! :)
6/6 anonim válasza:
én mára nem várom még semmi jele nincs hőm is feljebbment:) csak annyi tünet hogy ma kéne megjönnie hogy nyom a hasam. remélem nem jön meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!