Terhes lehetek-e? Szexeltünk a barátommal pénteken, és szex közben kilyukadt az óvszer bennem. (De még nem ment el. )
Figyelt kérdés
Kivette és kicseréltük másikra->nem is ezzel van a baj hanem azzal h bennem lyukadt ki és nagyon félek h terhes lettem miatta ( a menszesz után 8. napon voltam pénteken)2009. márc. 22. 17:03
11/17 anonim válasza:
Ha jól tudom az óvszerek ma már spermicid anyaggal vannak bevonva, ezért szerintem nagyon- nagyon csekély a terhességre az esély. Gyakorlatilag 0. De egy esemény utáni tablettával is megnyugtathatod magad, csak hogy ne kelljen a menstruációdig izgulni .
12/17 A kérdező kommentje:
De már elség sok idő elmúlt és honnan szerehetnék esemény utánit?!!!Megpróbálok nem stresszelni,de elég nehéz lesz!
2009. márc. 22. 18:39
13/17 anonim válasza:
72 órán belül kell bevenni. Csak szakorvos írhatja fel. (nőgyógyászati ügyelet) Úgy 5000-7000 Ft között van.
15/17 anonim válasza:
06-80-201-466
Ez egy ingyenes zöld szám a sürgősségi fogamzásgátlással kapcsolatban.
De továbbra is hangsúlyozom, szerintem igen kevés az esélyed a terhességre.
16/17 A kérdező kommentje:
Olvastam h amit használtunk óvszer(lifestyle ultre thin)nem spermicides:SAz esemény utáni tabi meg nekem nagyon drága(16 vok)!
2009. márc. 22. 22:14
17/17 anonim válasza:
Hagyd a francba. Várd a menzeszt úgy, ahogy szoktad, ne idegeskedj, mert akkor késni fog, el is maradhat. Hihetetlen, de pszichésen nagyon tudod befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!