Gyermekáldásra mennyi esély van, ha a férfi percekre beteszi a hímvesszőjét a nőbe?
Jól leosztottátok szegény kérdezőt! :-)
Sumergo, úgy látom itt is hozod a formádat, nem lepett meg! :D
Egyébként kedves kérdező! Valóban meglehetősen furán tetted fel a kérdésedet, ami újabb kérdéseket vet föl maga után. :-) Például, hogy ha valaki valóban gyermekáldásra vár, az miért csak percekig szeretkezik? Esetleg ilyen hamar elmegy a párod, vagy nem volt kedve/kedved folytatni és abban reménykedsz, hogy ennyiből is összejöhetett egy bébi?:-) Nos, nézd összejönni épp összejöhet (ha óvszert nem használtatok :-)) ebben a pár percben is. Én is egy kamasznak gondoltalak a kérdésed alapján, aki fél, hogy teherbe esett. Szerintem kicsit olvasgass ezeknek a dolgoknak utána, vagy nem is tudom, mit kellene tenned, de valóban kissé butácskának tűnsz a kommentek és a kérdésed alapján, így szerintem még ne vállalj babát ha valóban akarsz, különben neki milyen tudást fogsz átadni?:-) De én kérek elnézést, ha rosszul ítéltelek meg!
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!