Sikerülhetett teherbe esnem?
Amikorra vártam a havit (8 napja) csak barnás pecsételésem volt, a melleim szét akarnak szakadni, a derekam nagyon fáj, émelygek, nagyon furán érzem magam, alig bírok feküdni. Pénteken, szombaton csináltam tesztet, különbözőekkel, összesen 6 darabot, mindegyik pozitív lett. Egyszerre megjelent mindegyiken a két csík, max.1 percet, ha vártam az eredményre. Szombaton voltam a nőgyógyászati ambulancián, ultrahangot csináltatni, mivel még mindig megvan a barnázgatás. Az orvos nem látott semmi rendellenességet, de a babát sem. Azt sem mondta, hogy terhes vagyok, csak annyit, ha igen akkor kb.3 hetes. A papíron olvastam, hogy az Endrometrium vastagság 20 mm. Megmértem a hőmet,37,1. Holnap megyek a laborba vérvételre, megnézik terhes vagyok –e valójában.
Addig nem bírom ki, már nagyon kíváncsi vagyok!
Most terhes lehetek ezekkel a tünetekkel?
Mit jelent az Endrometrium vastagság 20 mm?
A ciszta is okozhat HCG hormont?
Kimutatta volna az a cisztát az ultrahang?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!