Általában 28-30 napra jön meg a mensim, de kb 1-1,5 hete olyan furán érzem magam. Mi ez ha nem terhesség?
Semmi sem biztos, én is ezt érzem(teszt negatív), nem lehet, hogy annyira akarjuk, annyit olvastunk róla, hogy érezzük?
Bár nekem mellé nagyon fáj a mellem, már egy hete, és krémszerű folyásom is azóta van.
Szorítok, és remélem, hogy nem verte át az agyunk a testünket.
Írj majd, ha újratesztelsz!
nyilvan koran teszteltel, vagy igy jelez a szervezeted, h vegyel vissza a sok cigibol, es kavebol.
varj egy par napot, csinalj egy uj tesztet, es ha negativ is, szerintem csokkentened kellene a "mergeket"
Nem szeretném görcssen a babát,és nem nagyon foglalkozom a témával.Ugyhogy a beképzelést "sajnos" kipipálhatom.
Az meg hogy az ember megiszik 4-5 tejes kávét akkor ha reggel 3:20 kor és estig fent van,szerintem nem sok.És csak azért mert "visza kéne venni a mérgekből" nem lesz fura ize se a kávénak se a ciginek.Max nem kivánja az ember.:(
nem akartalak kritizalni, ne erts felre. csak azt gondoltam, ha eros dohanyos vagy es sok kavet iszol, az lehet, h nem jo, es lehet, h jobban erezned magad, ha kevesebbet fogyasztanal ezekbol...kulonosen, ha felmerult a gyanuja, h terhes vagy.
egyebkent teszteltel azota? van valami eredmeny?
utolso voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!