Párommal együtt voltunk és nem védekeztünk, azóta 4 nap telt el a mensimnek kb 14-15 nap múlva kellene megjönnie, de akarom tudni a hírt! Csináljak tesztett vagy várjak!? (bár vannak 3 nap utáni tesztek is már)
nemtom, de szerintem tényleg nem ismered a működésedet..az elmaradt menstruáció előtt nem igazán mutat a teszt semmit, max a Clearblue, de az elég drága, de az is csak pár nappal előtte. biztosat csak az elmaradt mensi utáni teszt mutat. ha kb 14-15 nap múlva kellene megjönnie, és 4 napja voltatok együtt, akkor még lehet peteérésed sem volt, mert kb a 10. nap lehetettek együtt. a megtermékenyült petesejt kb 1 hetet kóvályog benned, utána ágyazódik be, és utána termelődik a hcg hormon, és a tesztek ezt a hcg hormont mutatják ki. szóval még nincs mit kimutatnia a tesztnek. ha nem hiszed, tesztelgess akár naponta, kb még 2 hétig ha van baba, ha nincs, negatív lesz.
és védelmül a "biológiás" válaszolónak: nem azt kell leoltani, aki nem azt írja, amit olvasni akarsz, hanem ha esetleg hülyeséget írnak, azt kell oltani..
tudom, hogy nagyon várod a babát, így van ezzel rengeteg nő, köztük én is, csak az a különbség, hogy mi már beleástuk magunkat a dolgokba, és tudjuk a részleteket :) lehet lepontozni :)
Szia Kedves Utolsó!
a "biológiás" vagyok :)
Csak hírtelen felkaptam a vizet.Mert már válaszoltam a kérdezőnek egyszer,akkor kb. 2 napja voltak együtt és nagyon tudni akarta hogy terhes e.De ezt szex utáni másnap még a Jóisten sem tudja nemhogy mi!Ott többen elmagyaráztuk neki,hogy hogy is van ez!De úgy látszik nem érti....
megint a "biológiás"
itt az ominózus kérdés!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
:DDDDDDDDD
És ilyenek akarnak gyereket szülni:((((((
És hogy tanítják majd a gyerekeiket????????Ha alap dolgokat nem tudnak:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!