Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Párommal együtt voltunk és...

Párommal együtt voltunk és nem védekeztünk, azóta 4 nap telt el a mensimnek kb 14-15 nap múlva kellene megjönnie, de akarom tudni a hírt! Csináljak tesztett vagy várjak!? (bár vannak 3 nap utáni tesztek is már)

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 15:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nemtom, de szerintem tényleg nem ismered a működésedet..az elmaradt menstruáció előtt nem igazán mutat a teszt semmit, max a Clearblue, de az elég drága, de az is csak pár nappal előtte. biztosat csak az elmaradt mensi utáni teszt mutat. ha kb 14-15 nap múlva kellene megjönnie, és 4 napja voltatok együtt, akkor még lehet peteérésed sem volt, mert kb a 10. nap lehetettek együtt. a megtermékenyült petesejt kb 1 hetet kóvályog benned, utána ágyazódik be, és utána termelődik a hcg hormon, és a tesztek ezt a hcg hormont mutatják ki. szóval még nincs mit kimutatnia a tesztnek. ha nem hiszed, tesztelgess akár naponta, kb még 2 hétig ha van baba, ha nincs, negatív lesz.

és védelmül a "biológiás" válaszolónak: nem azt kell leoltani, aki nem azt írja, amit olvasni akarsz, hanem ha esetleg hülyeséget írnak, azt kell oltani..

tudom, hogy nagyon várod a babát, így van ezzel rengeteg nő, köztük én is, csak az a különbség, hogy mi már beleástuk magunkat a dolgokba, és tudjuk a részleteket :) lehet lepontozni :)

2011. jún. 15. 17:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Utolsó!

a "biológiás" vagyok :)

Csak hírtelen felkaptam a vizet.Mert már válaszoltam a kérdezőnek egyszer,akkor kb. 2 napja voltak együtt és nagyon tudni akarta hogy terhes e.De ezt szex utáni másnap még a Jóisten sem tudja nemhogy mi!Ott többen elmagyaráztuk neki,hogy hogy is van ez!De úgy látszik nem érti....

2011. jún. 15. 19:53
 13/16 anonim ***** válasza:

megint a "biológiás"

itt az ominózus kérdés!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2011. jún. 15. 20:00
 14/16 anonim ***** válasza:
hjajj gondolhattam volna :))) én azon idegesedtem fel, hogy elmondtad neki az igazat, erre okoskodik...nemhogy elővenné a hetedikes bioszkönyvet
2011. jún. 15. 20:20
 15/16 anonim ***** válasza:
am elég hülyén fogalmaztam meg, de annak szántam, hogy a pártodon vagyok, szóval neked van igazad és a kérdező válaszával nem értettem egyet :D szóval érted :D
2011. jún. 15. 20:22
 16/16 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDD

És ilyenek akarnak gyereket szülni:((((((

És hogy tanítják majd a gyerekeiket????????Ha alap dolgokat nem tudnak:(((

2011. jún. 15. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!