Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor érdemes orvoshoz mennem,...

Mikor érdemes orvoshoz mennem, ha a teszt pozitív?

Figyelt kérdés
Jan. 26-án jött meg utoljára valamivel rövidebb ideig mint szokott. Gyanús volt, ezért csináltam tesztet, ami negatív lett. Most hét elején elkezdett érzékeny lenni a mellbimbóm, ezért ismét teszteltem 19-én, valamint ma, ami erős pozitívat jelez. Nem tudok ezek alapján számolni, mikor láthat már valamit a doki.
2008. febr. 21. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Szerintem nyugodtan bejelentkezhetsz már hozzá ha gondolod.Én a mensi (ami aztán elmeredt) elött voltam 2 nappal,akkor már ő is megállapította a terhességet.De sürgősnek nem sürgős,akár várhatsz is még pár hetet,ahogy érzed.:)Grtaula a babához!:)
2008. febr. 21. 23:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

En 5 hetesen mentem eloszor,es akkor meg a petezsakot latta,engem 1 honap mulvara rendelt vissza,igys akkor mar 10 hetes kismama voltam.

Azert jobb,h 6-7 heten mesz,emrt akkor mar lathatod is ahogy ver a babad szivecskeje.

Boldog babavarast kivanok

11 hetes kismama

2008. febr. 22. 00:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Elvileg a 8. hétttől már látják az embriót, én is úgy mentem de a hivatalos a 12 hetes megjelenés:O)

Sok sikert

15 hetes kismama

2008. febr. 22. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!