Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy fiatal lánynak hamarabb...

Egy fiatal lánynak hamarabb sikerül teherbe esnie?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy fiatal lánynak elsőre mennyi az esélye ,hogy teherbe essen? Tényleg több az esélye rá egy fiatalnak?
2008. febr. 21. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
az egyáltalán nem. menzi és a peteéréstől függ.
2008. febr. 21. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
szerintem sem . de hány éves vagy és hány naposak a ciklusaid?
2008. febr. 21. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
ha leirod hogy hány napra jön meg megtudom mondani.
2008. febr. 21. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen,minél idősebb az anya,egyre csökken az esély a teherbeesésre,és egyre nagyobb bizonyos betegségek előfordulási esélye.

2008. febr. 21. 22:00
 5/10 A kérdező kommentje:
6.-án jött meg a mensim és 11 .-én már csak véres volt a ampon egy picit , de folyásom nem volt.
2008. febr. 21. 22:06
 6/10 A kérdező kommentje:
(tampon)
2008. febr. 21. 22:06
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
hát én nemondanám ezt bisztosan mert az én barátnőim 2 éve próbálkoznak és még semmi.és 19 évesek most. én meg 1 évre lettem terhes és én is 19 vagyok.pedig a menzim mindig rendesen megvolt.valaki meg rögtön . ez annyival jobb ha fiatalon vársz babat,hogy kevesebb az esélye hogy begörcsölsz vagy hogy elmegy. én legalábbis így hallottam.
2008. febr. 21. 22:10
 8/10 anonim ***** válasza:
ne aggódj . hány napra jön meg a menzid?
2008. febr. 21. 22:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Statisztikák mutatják,hogy a fiatal anyáknál és apáknál sokkal kevesebb a komplikáció baba közben,mint az idősebbeknél.

Az hogy valakinek mikor sikerül sokmindentől függ.szerencsére a sors keze is benen van.Lehet hogy a 19 éves barátnőidnél úgy döntött a természet,hogy jobb ha nem lesznek babásak még 17 évesen.Hidd el pont akkor leszel babás,amikor annak kell lenned.No ez nem azt jelenti,hogy ne védekezz,mert nem rajtad múlik.

Amúgy a kommentedben leírtak alapján nem hiszem,hogy terhes vagy.4napig volt rendes vérzés.Ez nem a baba jele.A baba jele általában 1-2napos vérezgetés,de az is inkább barna mint véres...

2008. febr. 22. 07:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az orvosok azt mondjak,hogy minnel fiatalabb annal elobb eshet teherbe egy no.Na ezt megcafolom,En az elso gyermekemmel 27 eves voltam amikor teherbe estem.Eldontottuk,hogy babat akarunk es egybol jott is.Kozben elvaltam es ujra ferjhez mentem.A masodik ferjemmel eldontottuk,hogy szeretnenk egy kozos babat.35 evesek vagyunk es rogton osszejott.Szerintem ez sokmindentol fugg,de nem annyira a kortol.

Sok sikert,remelem azert mar Te sem vagy gyerek!

Egy 16 hetes kismami!

2008. febr. 22. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!