Ki nem várja msot péntekre? (17-re)? Van valami tünetetek? Beágyazódásos vérzés ha volt mikor? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 21:33
11/18 A kérdező kommentje:
nem 29-et bár nem tudom hogy fogom kibírni addig de voltolyan már hogy egy hetet késett bár akkor semmi vérzés nem volt elötte csak hasam görcsölgetett úgyhogy nem tudom de ha nem jön meg lehet jővőhéten elemgyek megcsináltatom a tesztet
2011. jún. 14. 08:49
12/18 anonim válasza:
Sziasztok. Én szombatra (18-ra) nem várom. Ma reggel csináltam egy X-Epil tesztet (kaptam sógornőmtől, mert neki maradt), negatív lett. Tünetem csak max a fáradság van, de semmi más. Első babával sem volt. Illetve amikor beveszem a LadeeVit-et reggel akkor utána egyből hányinger, ami előtte nem volt.
13/18 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, lehet korai volt még a teszt ha szombatra nem várod, nagyon drukkolok hogy összejöjjön a kistesó :)
2011. jún. 14. 11:45
14/18 anonim válasza:
Tudom, hogy korai volt a teszt, főleg az X-Epil-es. Csak kiváncsi voltam, nem keseredtem el. Majd pénteken veszek jobb tesztet, és ha nem jön meg szombaton megcsinálom. Az első babónál a nem várt első napján már pozitív lett, csak nem emlékszem melyik teszt volt.
Megy a drukk mindenkinek!
15/18 A kérdező kommentje:
11:01 es válaszoló az x-epillel befürdtem már én is megvettem a két darabos tesztet egyik kapásból hibás volt a másiknál pedig ahol fogod ott már alapból rózsaszíneres volt vehettem másik tesztet, a hőm még mindig fentvan és még 2 nap van remélem nem jön meg és lesz egy kicsibabánk Megy a drukk
2011. jún. 15. 11:04
16/18 A kérdező kommentje:
NA csajok veletek mi a helyzet?
2011. jún. 17. 07:21
17/18 anonim válasza:
Én vagyok aki elvileg szombatra nem várja. Ma reggel mensi szerű görcsök vannak, kicsik nem vészesek. Ráadásul barnázgatok kicsit. Eddig mindig óramű pontossággal jött meg. Remélem csak beágyazódási vérzés. :-)
18/18 A kérdező kommentje:
szurkolok neked nagyon, nekem tompán nyom a hasam alul, amúgy a hőm emelkedett 4 tizedet, és remélem hogy ahogy szokott 1 óra körül nem jön meg
2011. jún. 17. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!