Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor van az ovuláció?

Grófházy kérdése:

Mikor van az ovuláció?

Figyelt kérdés

tegnap és ma pozitív az LH tesztem,és nagyon szúr a petefészkem is.

Az ovuláció mikor van pontosan?Az első pozitív napon,vagy az első negatív napon?Mikor a legoptimálisabb ilyenkor együtt lenni a párunkkal,ha babaprojekt van ?

Asszem azt olvastam,hogy a pozitív teszt csak azt jelzi,hogy mikor a legmagasabb az LH szint.és 24-48 óra múlva következik be az ovuláció.

2009. márc. 21. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Jól olvastad,az lh megemelkedés a peteérést jelzi és ha szúró érzésed van akkor az ovu valószínű most van!Együttlét tanácsos a tesz jelzésétől két naponta mert akkor biztosan mindíg lesznek bevethető kiskatonák a közelben mive a spermiumok a méhben kb.24-72 napig élnek és képesek a megtermékenyítésre!
2009. márc. 21. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Bocsi!24-72 óráig életképesek!!!Rosszul írtam!De jó lenne!Akkor nem kellene tesztelgetni meg számolni a napokat!!!!
2009. márc. 21. 21:14
 3/5 A kérdező kommentje:
ma délután is voltunk együtt.Utána pár órára lett pozitív a tesztem
2009. márc. 21. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Az jó!Most olvasgattam erről az együttléti gyakoriság kérdésről és van aki arra esküszik,hogy minden nap mert az a biztos!Tehát ha a párod elég aktív akkor ebbben az időszakban akár minden napot is kihasználhattok de elvileg a minden második napot ajánlják!!!Próbáljátok ki mindegyik verziót az csak még nagyobb esélyt ad!Sok sikert!!!!
2009. márc. 21. 21:42
 5/5 A kérdező kommentje:

sziasztok,épp most csináltam egy Lh tesztet.Olyan lila lett,hogy csak na.És nem 5 perc után,hanem abban a pillanatban,mikor vizelet érte.Ehez képest a tegnapi nagyon halovány.

Mikor akciózzunk???

Tegnap voltunk együtt.Ma vagy inkább várjunk holnapig?

2009. márc. 22. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!