Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja erős pozitív ovuteszt...

2 napja erős pozitív ovuteszt (4 db), most terhesteszt (50-es) halványan pozitív.5 napja véreztem, de nagyon keveset 2 napig, szerintem az volt a mensi. Most mi van?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat. Létezik hogy az ovut mutatja a terhességi teszt?
2011. jún. 13. 12:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

az ovutesztnél viszont csak az uccsó (talán az utolsó előtti is) egyértelmű

mert tudod annál csak akkor + ha legalább olyan erős vagy erősebb mint a controll csík!

2011. jún. 14. 22:08
 12/18 A kérdező kommentje:

Szia. Vérzés már a nemvárt előtti 4. napon kezdődött, mire meg kellett volna jönnie, addigra már el is múlt.

A teszt neve pedig: Accurate.

Az pedig aggaszt, hogy az égvilágon semmi tünetem nincs...Sőt még véreztem is, lehet hogy átver a teszt? Vagy olvastam, hogy egy bizonyos petefészekcisztánál is mutathat pozitívat. Esetleg méhen kívüli terhességnél. orvoshoz csak jövő héten tudok menni (akkor van időpont).

Én azért reménykedem:)

2011. jún. 15. 09:31
 13/18 anonim ***** válasza:
méhen kívülinél is szokott vérzés lenni. de van akinek megjön, mégis baba van, van akinél rendesen, de általában úgy, hogy lájtosabb a vérzés. ahogy neked volt. az orvos majd biztos megmondja. majd ha voltál vagy van vmi írd meg kérlek, mert izgulok érted. :) a legjobbakat kívánom!
2011. jún. 15. 12:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Mikor mész orvoshoz? írd meg mit mondott! :) drukkdrukk
2011. jún. 18. 21:04
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy gondoltok rám!

Holnap reggeliből csinálok egy digitális Clearbluet, vasárnapra pedig van időpontom ultrahangra. Semmit nem érzek, hogy terhes lennék:(

26.-án kiderül, ja meg a holnap reggeli teszt!

2011. jún. 19. 13:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Ma teszteltem reggeliből. A digitális 3+ mutatott. ez 5 hetes terhességnek felel meg:)
2011. jún. 20. 10:09
 17/18 anonim ***** válasza:
csak egyedül írkálok neked :) szívből gratulálok! AKKOR MÁR TUTI H BABA! ha dokihoz mész írd meg mi volt! :)
2011. jún. 20. 12:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Szia. köszönöm szépen. ígérem írok :))
2011. jún. 20. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!