Ovulációs teszt érzékenysége?
Kérlek írjátok le milyen erősségű ovu tesztek vannak, és melyik a legérzékenyebb. A válaszokat előre is köszönöm.
(nekem 20-as van, és két napja erős pozitív, még reggeliből is, pedig nemrég múlt el a mensim, vagy valami olyasmi, mert nagyon kevéske volt.)
Nem HCG tesztre gondolsz?
Az ovu teszt a szervezetedben termelődő LH (luteinizáló) hormont mutatja a szervezetben, ami legtöbb esetben középidőben van. Más hormonális eltérést (talán betegséget is, PCO) kimutathat.
Én még nem találkoztam különböző érzékenyésgű ovulációs tesztekkel, csak HCG-vel, pedig nagyon sokat használtam.
Terhességet is kimutathat, amikor én babás lettem csináltam HCG-t, és Ovu tesztet is, és mindkettő erős pozitív lett. Szerintem csinálj egy terhességit is, lehet az nem is mensi volt, csak beágyazódásos vérzés. (nekem is volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!