Lehetek terhes a görbém alapján?
Figyelt kérdés
[link] Tudom, hogy még korai bármit mondani, csak a lépcsős emelkedés miatt gondolom, hogy talán lehetséges. Amúgy semmi tünetem, bár az is korai lenne. Köszi a válaszokat!2009. márc. 21. 12:54
2/9 anonim válasza:
Szia!Eddig teljesen oké a görbéd.De még korai bármit is mondani!Remélem fenn marad a hőd!Szurkolok neked!Én ma teszteltem 15 hónap után a 3. clostis hónapban pozitívat!
Ha gondolod belinkelem a görbém,hogy lásd a hő alakulását.
Sok sikert!
3/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Örülnék a görbédnek, lehetne mihez hasonlítanom. Tudom, hogy sajáthoz kéne, de mióta mérem, most volt először peteérésem.
2009. márc. 21. 16:12
5/9 anonim válasza:
Mindenképp írd meg, hogy babás lettél-e! :-) Ha ebből nem lesz baba, akkor semmiből!
7/9 anonim válasza:
15:49-es vagyok,bocsi,de csak most tudok írni.Köszönöm a gratulációt.Itt a görbém:
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a biztatást, ha nem jön meg, jövő hét vasárnap tesztelek. Majd ide megírom az eredményt. Sajna semmi tünetem nincs, semmi mellfájdalom, annak már kéne lenni, nem? Azért reménykedek!
2009. márc. 22. 08:50
9/9 A kérdező kommentje:
Ma megjött, úgyhogy mégsem volt olyan tökéletes ez a görbe, sajnos.
2009. márc. 27. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!