Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek mennyi idő után sikerült...

Kinek mennyi idő után sikerült teherbeesnie? Mi már majdnem egy éve próbálkozunk de semmi. Pedig kezdtem reménykedni, mert késett majdnem két hetet, de megjött.

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem es paromnak negy honap utan sikerult de en elotte szedtem fogamzasgatlot ,a tarsasagomban van ket hazaspar az egyiknek hat ev utan sikerult mert az elsot meg az elejen elvesztettek a masik hazaspar teljesen egeszseges es negy ev probalkozas utan sikerult es azota se semmi.

nem kell feladni kitartas.probalj homerozni,kiszamolni a megfeleo napokat ha meg nem probaltad.ha en jol tudom akor egy ev probalkozas utan szoktak orvoshoz fordulni.

ne feledd minden ember mas.ugyanigy a szervezetunk is.

2009. márc. 21. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi fél éve próbálkozunk, de már 1 éve nem szedem a gyógyszert. Sajnos a ciklusom nem állt helyre, a fél év alatt 1X volt magától peteérésem. Kaptam clostilt, most lett is peteérésem, jövő hét végére nem várom, kiderül sikerült-e.
2009. márc. 21. 13:13
 3/3 A kérdező kommentje:

én sem szedem egy éve a gyógyszert,de a ciklusommal nemtudom mivan.eddig mindig megjött 30 napja,de az utolsó két hónapban teljesen megbolondult.Most is

késett majdnem két hetet,előtte meg 9 napot.Voltam dokinál az első késés után,és aztmondta hogy ez normális.Ugyhogy nem értem.

2009. márc. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!