Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha lúgosítok, méregtelenítek,...

Ha lúgosítok, méregtelenítek, több az esélye a babának?

Figyelt kérdés
Babaprojectben vagyunk, és véleményem szerint nagyon savas lehetek, mert elég sok szénsavas üdítőt iszom. Elkezdtem lúgosító teát inni, így több az esélyünk?
2011. jún. 12. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:
IGEN!!!!! Nekünk 2és fél év sikertelenség után így sikerült a baba! Most három hetes a kis angyalkánk! De nem elég szerintem csak a tea! Én nem ettem semmit ami savasít! Ittam egy greenking nevezetű lúgositó port és lucerna tablettát is szedtem! Rengeteg zöldség gyümölcs és lúgos víz! Csoki kávé tészta pékárúk teljes elhagyása! És minimális hús az is csak szárnyas vagy hal! Én augusztusban csináltam és rengeteg görögdinnyét ettem ami jól lúgosít így könnyebben átvészeltem mert azért nagyon kemény volt! Viszont következő hónapban összejött! Én hiszek benne! Te is tedd ezt! nagyon szurkolok neked!
2011. jún. 12. 16:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, nagy reményt adtál!!! Sok boldogságot és örömöt a babához, gratulálok!! :)
2011. jún. 12. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!