Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnapi Clearblue-m vékony...

Tegnapi Clearblue-m vékony csíkú kék vonalas pozitív (? ), a mai meg negatív. Ez hogy lehet?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha az első teszted pozitív(még ha a vonal halvány is),akkor terhes vagy. Lehet a második teszt rossz volt. Nagyon érzékenyek ezek a tesztek, és csak akkor mutatják ki a pozitív eredményt, ha a vizeletben van az a hormon ami a terhességet kimutatja.
2009. márc. 21. 13:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Végül picit halványabban megjelent a kék csík, de tényleg csak egy nagyon vékony csík van mindkettőn... Már kicsit el vagyok keseredve.. Ma kellene nem megjöjjön, lehet, hogy ez a bibi?
2009. márc. 21. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
szia ha ma is volt 2 csikod az tutira pozitiv:) gratula:) ne légy elkenödve csinálj pár nap mulva mégeyet, mert a hcg hormon naponta duplázodik, és jobban fog látszanai:) de terhes vay ez tuti:) még 2 hét és mehetsz a dokihoz:)
2009. márc. 21. 15:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Jaj, de hihetetlen szuper lenne! Nem merem elhinni!!!!!!4 :)
2009. márc. 21. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
szia ujra én:) na mi van? teszt? terhes vagy ugye? én drukkoltam
2009. márc. 31. 14:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia! De kedves vagy, hogy jöttél! :) Sajna megjött, de már nem vagyok elkeseredve, majd most sikerül! Veled mi a helyzet? :)
2009. ápr. 1. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!