A barátommal pettigeltünk és odaérintette a nemiszervét az enyémhez... Lehetek így terhes? Ha jó tudom, nem, de akkor miért késik?
Figyelt kérdés
A csiklómat izgatta Vele...Elvoltunk, el is mentem, a párom nem!Sosem volt pontos a menstruációm, sőőt volt, hogy 2 hónapig kimaradt, majd 2008.decemberében volt egy nőgyógyászati műtétem!Cisztákat távolíottak el a bal oldali petefészkemből!Azóta majdnem pontos volt a menstruációm, kb. 1-2 nap késéssel!Most mióta pettingeltünk és szóval az volt amit a fentiekben leirtam, azóta 2 hete késik a mensim!március 5-én kellett volna megjönnie és 21-e van :( A párom szerint fizikailag lehetetlen hisz nem ment be vele a hüvelyembe..:( Semmilyen terhességre utaló tünettel nem találkoztam még szerencsére :( Segítsetek!2009. márc. 21. 08:49
1/5 anonim válasza:
a párodnak nincs igaza, lehetsz terhes, mert a nemi szervén lehetett ellőváladák, az előváladékban ondó, abból egy sejt bejuthatott a nemiszervedbe, és az megtermékenyíthetett, ha így van, akkor azt mutatja a teszt már két hét késés mellett, csinálj egyet, és ha negítv és az eset óta nem csináltatok hasonlót védekezés nélkül, akkor megnyugodhattok, amúgy legközeleb gumi minden ilyen testközeli akcióhoz!
2/5 anonim válasza:
Nekem is késett ilyenek miatt de nem lett baj! Nyugi
3/5 anonim válasza:
szia! nyugodj meg.biztos hogy nem vagy terhes!még ha aza ember probalkozik is az sem bizti h. terhes marad.ha ilyen kicsinysegtol teherbe lehetne esni akkor en mar vagy 3 eve teherebe eshettem volna, sot meg probalkozas mellett is fel evig tartott mig osszejott a baba.
4/5 A kérdező kommentje:
Huhh...hát 2 hetes késést követően megjött :) Köszönöm mindenkinek! :) ;)
2009. márc. 31. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!