Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A kávézas csökkenti a teherbe...

A kávézas csökkenti a teherbe esés esélyét?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Mar nagyon regota kavezom es Azt szeretnem tudni,hogy napi egy adag kávé csökkentheti a teherbe esés esélyét?Ki mit tapasztal ez esetben?
2009. márc. 20. 20:34
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Nem csökkenti ez esélyt. Napi egy adag még terhesen is bőven belefér.
2009. márc. 20. 20:38
 2/6 anonim ***** válasza:
67%

Képzeld,én akkor estem teherbe,amikor szörnyü tragédia ért,alig ettem,napi másfél doboz cigi,2-3 kávé,és ittam is rendesen! Na meg megszakitással védekeztünk is!

Na erre varrjál gombot!

Nem kell rágörcsölni a gyerekgyártásra,majd jön ha nem is számitasz rá! Élj normálisan,ahogy eddig,meglátod sikerül!

2009. márc. 20. 21:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ez igazán bíztato.
2009. márc. 20. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy a kávé nem a teherbeesés esélyeit csökkenti, hanem a koffein tartalom miatt nem ajánlják. Mivel a koffein serkentő hatású, ezért állítólag vetéléshez, koraszüléshez vezethet. De mint az előttem szólók is írják, nem biztos, hogy mindenkinél problémát jelent. Van aki issza, és semmi probléma, van aki nem, és még sincs minden rendbe.
2009. márc. 20. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
en 7hetesen tudtam meg a babat,addig napi2 kavet ittam,most is iszom napi 1-t.van aki ellene van van aki nem,en nem
2009. márc. 21. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem a dokim ajánlotta,hogy igyak kávét,mert alacsony a vérnyomásom. Ha ártalmas lenne,nem ajánlaná!

28 hetes vok,és kezdettöl fogva iszok,napi kettöt.

2009. márc. 21. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!