Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnyugtatnátok? Tényleg jól...

Megnyugtatnátok? Tényleg jól gondolom?

Figyelt kérdés
Biztosan hülyének fogtok nézni, de aggódom. Az alábbiakon aggódom: szombaton erős pozi LH teszt, éjjel együtt voltunk, majd hétfőn délelőttől volt egy kis barnás, majd később enyhe véres folyásom, ami tudom, hogy ovulációtól volt (piszkosul fájt is). Akkor este is együtt voltunk, remélem sikerrel. Ma felvettem az ölembe a 18 kg-os nagyfiamat, pár percig ott volt, majd letettem, mert elkezdett fájni a hasam. Ha sikerült a két sejtnek egyesülnie, akkor még csak vándorol, nincs is még beágyazódva, ergo nem lehet ettől baja, ugye? Annyira régóta várunk a kistesóra, hogy már ezen is aggódom.
2011. jún. 8. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ettől nem lehet baja!
2011. jún. 8. 18:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Azóta is fáj a hasam, enyhe mensis fájás. A gyerekünk még talán jobban vágyik kistsóra, mint mi:)
2011. jún. 8. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

ha ez gond, akkor nálunk sose lesz kistesó. Az én 4 éves fiamat minden áldott nap felemelem (felkéreszkedik), nem tudok neki nemet mondani. Én úgy hallottam, hogy a szervezet ehhez hozzá van szokva és nem árthat. A hintába is pl. csak én tudom beleültetni (magasan van) meg kivenni is. Remélem ez nem lehet gond. Már több mint 6 hónapja próbálkozunk.

2011. jún. 8. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok,nekem a 8ik hétig tartott a mindjárt megjön érzés!
2011. jún. 8. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló!

Mi már egy éve próbálkozunk egy missed ab. után, és nagyon rossz érzés a sikertelenség. Főleg, hogy rá öt hónapra ismét pozi tesztem lett, de az 5. héten nagy görcsökkel elment. Most már csináltam LH tesztet is, csak hogy biztosra menjünk, remélem, sikerrel:)

Bízom benne, hogy nagyon hamar nálatok és nálunk is sikerül egy kistesóval megörvendeztetni a gyereket:)

2011. jún. 9. 08:58
 6/6 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

nem bántásként írtam amit írtam. Remélem én is hogy mostmár mihamarabb babásodunk, a fiam állandóan (szinte napi szinten) kérdezi, hogy mikor lesz kistesója. Már nagyon várjuk mi is.

második voltam

2011. jún. 9. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!