Megnyugtatnátok? Tényleg jól gondolom?
kedves kérdező!
ha ez gond, akkor nálunk sose lesz kistesó. Az én 4 éves fiamat minden áldott nap felemelem (felkéreszkedik), nem tudok neki nemet mondani. Én úgy hallottam, hogy a szervezet ehhez hozzá van szokva és nem árthat. A hintába is pl. csak én tudom beleültetni (magasan van) meg kivenni is. Remélem ez nem lehet gond. Már több mint 6 hónapja próbálkozunk.
Kedves második válaszoló!
Mi már egy éve próbálkozunk egy missed ab. után, és nagyon rossz érzés a sikertelenség. Főleg, hogy rá öt hónapra ismét pozi tesztem lett, de az 5. héten nagy görcsökkel elment. Most már csináltam LH tesztet is, csak hogy biztosra menjünk, remélem, sikerrel:)
Bízom benne, hogy nagyon hamar nálatok és nálunk is sikerül egy kistesóval megörvendeztetni a gyereket:)
kedves kérdező!
nem bántásként írtam amit írtam. Remélem én is hogy mostmár mihamarabb babásodunk, a fiam állandóan (szinte napi szinten) kérdezi, hogy mikor lesz kistesója. Már nagyon várjuk mi is.
második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!