Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől vannak ezek a tüneteim?...

Mitől vannak ezek a tüneteim? Lehetséges hogy összejött a babócám?

Figyelt kérdés

Nem merek még örülni mert félek a csalódástól!13.-án volt pé-em, 12.-én együtt voltunk a párommal!14.-e óta pedig olyan érzésem van hogy mindjárt megjön!Kb.25.-én (nem) kéne hogy megjöjjön a mensim!!A hőm.37!!Ez nem tudom jó-e vagy sem?Örülnénk ha baba lenne!!!Ezt már nem bírom kétségek közt

lenni!Ha valaki tud megoldást kérem segítsen!!

2008. febr. 20. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
elképzelhető hogy most sikerült.a magas hő jó jel.reménykedjünk hogy nem esik le.mérd minden nap.ha közeledik a mensi napja és előtte 24-48 órával is ennyi lesz,akkor valószínű a baba.szorítok!bár én tartanék itt!két éve nem sikerül.pedig nincs semmi bajunk.bár nekem is van ez az érzés,de nekem még holnap lesz pé-m.én tuti nem attól érzem.de remélem te igen!!!
2008. febr. 21. 00:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltál!Úgy fogok tenni ahogy tanácsoltad minden nap megmérem majd a hőmet!Aztán majd kiderül mi lesz!Jó lenne ha baba lenne de egyenlőre nem merek erre gondolni mert félek hogy mégsem!!:-((Köszi hogy szorítasz és én is viszont kívánok minden jót!!Remélem most végre sikerül neked is meg nekem is meg persze mindenkinek aki ilyen cipőben van mint mi!:-))
2008. febr. 21. 00:41
 3/6 anonim ***** válasza:
lehetséges hogy az vagy.én mi meg 1 évet vártunk a babará és most kiderült hogy 7 hetes vagyok. és nekem is úgy kezdődött mint neked. szerintem az vagy.nekem is voltak még a menzi előtt is olyan érzéseim mintha megakarna jönni. és még csak most multak el a menzis érzéseim. ne aggódj ha te is sokáig fogod érezni ezt
2008. febr. 21. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:

szia

én 4 éve meddö vagyok /voltam mert csodák csodájára most babát várok 1 hetes vagyok a hőm nekem is 37 volt

ird meg hogy mi lett az eredmény ha majd csinálsz tesztet.

Sok sikert szorítok

2008. febr. 21. 09:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Ha a nem várt mensi napján is 37 C a hőmérsékleted akkor van remény, hogy terhes vagy. A mensi előtt 24-48 órával szokott leesni a hőmérséklet. Bár a hőmérő már becsapott egyszer. A peteérésem után 37 C volt a hőm, a mensi előtt két nappal pedig 36,8. Akkor úgy gondoltam, hogy sajnos ebben a hónapban sem sikerült. Aztán a mensim nem jött meg, a tesztem pedig pozitiv lett. Próbálj megnyugodni /tudom hogy nagyon nehéz/ és meglátod sikerülni fog.
2008. febr. 21. 12:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a biztatást!!És persze mindenkinek gratulálok akinek már sikerült és fel a fejjel akinek még nem!Majd megírom hogy mi lett a végeredmény!Ma pl. a hőm. majdnem 37,1 volt!Hétfőn majd minden kiderül mármint remélem és persze bízok benne hogy sikerült persze még nem merek nagyon mert félek hogy most sem jött össze!

Majd hétfőn megírom hogy mi lett!!És mégegyszer köszi mindenkinek!!

2008. febr. 21. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!