3 napja késik és ahogy "nézem" nem is fog megjonni. A hom változatlanul 36,9. Miért nem jon meg? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csak folyásom van, a derekam fáj, enyhe gorcseim vannak,folyton csak aludnék,fáradékony és ingerlékeny vagyok,vmint surun járok pisilni és non stop csak ennék. Tegnap voltam dokinál,azt mondta nem vagyok terhes, felfázva nem vagyok, a petefésszkeimen nincs gyulladás. Talán mégis ...
Válaszaitokat elore is koszonom!!!
2008. febr. 20. 21:13
1/1 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni,de október 20-án volt meg nekem,és késett,éhes voltam,és fáradt,aludtam sokat,az uh semmit nem mutatott,aztán egyszercsak december 12-én megjött.Van ilyen is.Hogy mitől volt ez,nem tudjuk a mai napig,de tutira nem voltam terhes,mert óvszerrel védekeztünk,és hüvelyi uh-al is néztek,esetleg mégis nincs e terhesség méhen belül,vagy kívül.Lehet valami lelki ok,nem tudom,de várj türelemmel.Ha próbálkoztok,és babát szeretnétek,akkor még van egy kis remény.Azért kicsi,mert mint mondtad az orvos szerint nem vagy terhes.De ezt mire mondta?Uh-al nézett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!