Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs peteérés, akkor mi...

Ha nincs peteérés, akkor mi ürül ki a menzeszkor?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:
A méh nyálkahártyája + vér, azaz ugyan az, mintha van peteérés.
2011. jún. 8. 08:23
 2/3 anonim ***** válasza:

A pete a petefészekböl jön, mialatt az érik minden honapban a méh készül a megtermékenyített petesejt befogadására, vagy is vastagszik a méh nyálka hártyája, ha oda ér a megtermékenyített petesejt akkor beágyazódhasson. ha nem ér oda akkor leválik (az lesz a mensi), ha oda ér akkor beágyazódik és ezért nem jön meg ha terhes vagy.

ha nincs peteérés is van mensi, vagy lehet mensi. habár ezeket a folyamaotkat egyik a másik befolyásolja még pedig úgy hogy minden folyamat hormonokat termel és az beindít egy másik folyamatot,így elöfordulhat ha nincs pettérés nincs mensi sem. pl egy 10 éves lánynak még nem indult el a peteérése így nincs mensije sem.

2011. jún. 8. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem sincs peteérésem, mégis menstruálok bizonyos időközönként. A nőgyógyászom úgy mondta, hogy akkor is vannak bizonyos hormonális folyamatok, amik miatt leválik a méhnyálkahártya és megjön a vérzés. Amúgy ha van peteérés, akkor sem csak az elhalt pete távozik, az max. 1 csepp vér lenne, még annyi sem, talán észre se vennéd. (Nekem nem is távozik a félig érett petesejtem, hanem folyadékkal telítődik és ciszta lesz belőle még az ováriumban.)
2011. jún. 8. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!