Miért van az hogy egymástól kérdezgetitek hogy terhes lehetek? Mikor ott van a terhességi teszt!
mindenkinek más a tünete
de tesztet alig csinálnak,
miért a leendő kismamáktól kérdik meg hogy
terhes vagyok szerinted?
csináljon tesztet és megtudja nem? !
szerintetek?..
Általában ezeket a kérdéseket még akkor teszik fel mikor még a teszt nem mutatja ki a terhességet. Csak a lehetőségét szeretnék tudni.
Szerintem sincsen sok értelme ezeknek a kérdéseknek, de annak súlyát azért érzem, hogyha az ember nagyon szeretne gyereket akkor a remény nagyon sokat jelent és olyankor jó érzés azt olvasni, hogy "igen, szerintem sok esély van rá" stb.
Az más kérdés, hogy ki mekkorát fog ezután pofára esni.
Elég provokatív a kérdés,ne csodálkozz,ha valaki jelez a Moderátornak!
Nem csak "leendő kismamák" néznek erre az oldalra!
Miért mérgel az,hogy vannak értetlen emberek: Akik nem tudják elolvasni a teszt használati útmutatóját,így nem is tudják, hogy ha pl. halványan ott a 2. csík,akkor terhesek... ez Téged miért zavar?
Amúgy,sok embernek nincs gyakorlata ezen a téren! Azért van az oldal,hogy megkérdezzék az embereket,hogy "szerintük terhes-e?" Kíváncsiak a tapasztalatokra!
Üdv:Szeptembertől 3 gyerkőcös Anyuka
ezek szerint nem szóltak a moderátornak,
ez is idegesít hogy egyesek azzal vannak elfoglalva, hogy
másokat lepontozzanak és állandóan riasszák a modit.
amúgy köszi a válaszokat.
és utolsónak igazad van :)
ezen csodálkozom,hogy senki nem jelzett eddig- ha én teszek fel egy kérdést,az már rögtön jelenteni való egyesek szerint.
Igen,ez nem kellene a rendszerbe: pontozás. Ha nem tetszik a véleményem,akkor lapozzanak! ... és ne pontozzanak. :D ettől a normális választ nem fogják úgy értékelni,mint az "idióta" sok %-os válaszát. Bár,ide írhatom, úgy látom,már itt is pontoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!