Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára nem várom a mensest,...

Mára nem várom a mensest, tegnapig krémes folyásom volt, most száraz, bizakodhatok hogy összejött a baba?

Figyelt kérdés
A cicim nagyon fáj, érzékeny és úgy érzem majd le szakad a helyéről. Néha mensi görcseim vannak, és sokszor szurkál a hasamba, főleg akkor ha a kisfiamat fel kell emelnem.
2011. jún. 7. 08:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem nem szoptatok, és peteérésem van, nemrég voltam dokinál, minden oké velem. Talán apánál van valami baj. Ez a 11. sikertelen hónap, mert most este megjött:( Igaz a cicim ugyan úgy fáj még, és hasszurkálást is érzek, de sajna vér is van:(

2011. jún. 7. 23:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom,hogy megjött:(( és a kisfiad elsőre sikerült? nekem mind2 gyerekem azonnal jött,de most hiába próbálkoztunk (szoptatás miatt) eddig nem jött össze.Mastodynon cseppekről hallottál?
2011. jún. 8. 07:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem halottam még róla! Mire jó? A kisfiamra is sokat vártunk.
2011. jún. 8. 07:23
 14/15 anonim ***** válasza:
[link] nézzél itt utána.Írják teherbeesés megkönnyítésére.A fórumokon sokan dicsérik.Jó még a cickafarkfű és palástfű tea.Ezekről is találsz a neten.Lehet érdemes lenne megpróbálnod ezeket a gyógynövényes készítményeket.Ha az első is nehezebben jött,biztos nincsen baj csak várat magára a 2.:)) ne keseredjél el.Azért az figyeled,hogy középidőben megvannak e a jelek?átlátszó,nyúlékony fonyás stb. akkor vagytok együtt?
2011. jún. 8. 07:30
 15/15 A kérdező kommentje:
Általában 2 naponta vagyunk együtt. Köszönöm a segítséget:)
2011. jún. 8. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!