2 hete (peteérésem előtt 2 nappal) voltam együtt a párommal, de neem élvezett el. Lehetek terhes? Vagy miért van ez a szurkáló érzés? Talán a beágyazódás jele?
Figyelt kérdés
1-2 napja folyton szúrkáló vagy fájó érzést érzek a méhem körül.A mensimnek csak jövőhéten kéne megjönnie.2008. febr. 20. 17:39
2/7 anonim válasza:
igen lehetsz terhes mert a férfinak van előváladéka is
3/7 A kérdező kommentje:
Léccí válaszoljatok minnél többen!!!Fontos!!!
2008. febr. 20. 18:20
4/7 A kérdező kommentje:
minden választ köszönöm!!!
2008. febr. 20. 18:20
5/7 anonim válasza:
van rá esély.de mérd meg a hődet.
6/7 A kérdező kommentje:
ja és a hőm:37 az átlagos 36,6-7 helyett.
2008. febr. 20. 19:48
7/7 anonim válasza:
Igen, mivel ahogy előttem is írták előváladékban is vannak már hímirvarsejtek, ráadásul 2-3 napig eléldegélnek, tehát pont aktuális időpont volt nekik. Nekem olyan érzésem volt mintha belülről kis fogóval csipkednének, meg szúrkálnának, na akkor volt az "ágyazás". Sok sikert és legyen úgy ahogy szeretnéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!