Lehet, hogy tudat alatt befolyásolja a teherbeesésem?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, a párom 15 évvel idősebb. Nem tudok teherbe esni, pedig nagyon szeretnénk kisbabát, de anyósom rengeteget bánt, amiért sokkal fiatalabb vok a fiától. Jól élünk, mindketten egyetemet fejeztünk, nem kellene, hogy oka legyen a bántásunkra.2011. jún. 5. 12:53
1/4 anonim válasza:
Igen,ez egy nyomos ok az anyós.Nálam is ez a szitú,egy kicsit másként.Van már egy fiúnk,9éves,2.osztályos.A fiam pikk-pakk összejött(megjegyzem nem tervezett baba volt).Anyósom mindenlébe kanál,szeret mindent jobban tudni és észre sem veszi magát.Sajnos őt kell megkérnünk nagyon sűrűn hogy vigyázzon a fiamra,és engem ez is zavar hogy függünk tőle.De most kezd megváltozni a helyzet,ugyanis a fiam egyre-egyre idősebb lesz és már 3.-ba fog járni és nem fogjuk igénybe venni a segítségét olyan sűrűn,és talán a mi a kapcsolatunk is változni fog ezáltal,nem leszek feszült hogy már megint ő vigyáz rá!Szóval,az a tény hogy 2.babát szeretnék az lehet hogy annak is köszönhető hogy ne függjünk tőle annyira.Most egy kicsit megnyugodtam és nem erőltetem ezt a babatémát,persze én lennék a legboldogabb ha sikerülne,de így utólag belegondolva lehet ez volt a fő ok a teherbeesésre hogy ne függjünk az anyóstól!Ti az anyósnál laktók?,hogy így úgymond tartasz tőle?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem mosolygós a Ti helyzetetek sem, de azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal. Nem élünk anyóséknál, de rendszeresen, legalább hetente járunk hozzájuk. Igen érzékeny tipusú ember vagyok, s fokozottan megérint minden amit a fejemhez vág. Persze a párom kiáll mellettem, meg ő is várja/várná a babát, de egyelőre nem változik semmi...
2011. jún. 5. 13:32
3/4 anonim válasza:
Pedig meg kell tanulnod kezelni a helyzetet,mert ha sikerülne teherbe esned akkor valszeg rosszabb lesz a helyzet,főleg miután megszülsz.Legalábbis nálam ez a helyzet.Ha most így szekál,mi lesz ha megszülsz?Sajnos csak az én példámat tudom neked mondani.Belegondoltam abba is hogy mivel most kezdek megnyugodni és netalántán terhes lennék,akkor lehet kezdődne minden előröl.Magamban is rendeznem kell a dolgokat az ő irányában és neked is ezt kell tenned!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsod, s Neked/Nektek is kitartást kívánok.
2011. jún. 5. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!