Második babát tervezünk, és a megfelelő időzítésen elmélkedem, de ahogy számolgatom eddig kissé rendszertelen a ciklusom (31-36nap közötti). Első baba előtt nagyjából rendszeres volt a 32nap.
2011. jún. 5. 00:45
1/5 anonim válasza:
Szülés után négy hónappal jött meg, eleinte 36 -37 napra, majd egy év után beállt 28 napra, de kevesebb volt sokkal mint régen, három nap alatt letudtam, görcsök nélkül stb, nyolc évig tartott a normál 28 napos ciklus, amint babát terveztünk ismét totál bekattant és felborult az egész, hol 33, hol 36 napos lett, gondolom az agyam átálította:)
2011. jún. 5. 08:33
2/5 anonim válasza:
Igazából nem az számít hány napos a ciklus.
Nekem szülés előtt normál ciklusaim voltak, átlag 28 naposak, 16.-17. nap volt peteérés, és rá 12-13 napra jött meg.
6 hónapos volt a babám, mikor először megjött, és azóta is 28-29 napos ciklusaim vannak, de csak 20. nap körül van peteérés, és rá 8-9 nappal jön meg, ami nagyon nem jó!
2011. jún. 5. 08:43
3/5 anonim válasza:
Nekem szülés után 5 héttel jött meg először, de az csak 2 napig tartott, majd az 5.hónaptól havonta jött, de pont úgy, mint neked 30-38 napra. Aztán egy évvel szülés után teherbe estem, majd elvetéltem, azóta 2szer jött meg, de egyáltalán nem olyan a vérzésem, mint régen. 7-8 napig is eltart, és mindig máskor jön meg, a pé is mindig máskor van.Viszont pé után 14 napra mindig megjön, ez szerencsés:-)Két ismerősömnek meg pont fordítva van, mindig rendszertelen volt a ciklusuk, a szülés tán meg szabályos 28 napos.
Teherbe tudsz esni így is, ne aggódj, csak érdemes ovutesztet használni, hogy ne maradjatok le semmiről!
2011. jún. 5. 17:47
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Igazából nekem is kevesebb van szülés óta. Először úgy tűnt a rendszeresség visszaáll 32-re, de mióta a babatéma újból előkerült, kicsit szétzilálódott a dolog nálam is, ahogy az első válaszoló is írta. Érdekes,h. miket produkál a szervezet ha valamit annyira akarunk, és annyira meg akarunk fejteni...:)
2011. jún. 5. 22:27
5/5 anonim válasza:
Nekem spec a második szülésem után teljesen rendszeres lett, előtte totál rendszertelenül jött meg, még kb.-ra sxe tudtam, h mikorra várható :( A mennyisége annyiban változott, hogy most már nem az első nap van a legtöbb, hanem a 2-3 napon, és onnan tudom, hogy meg fog jönni, hogy már előtte görcsölök, rá pár órára tuti kell a "dugó"...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!