Előfordulhat, hogy 4-5 hetes terhességet nem mutat ki a teszt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 14:56
11/18 anonim válasza:
Bocs, hogy megkérdezem, de nem jellemzőek rád a következőek: édességrohamok, ingadozó vércukorszint, hajhullás, pattanások, túlsúly, ciszták? (csak azért kérdezem, mert segíteni akarok)
12/18 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem. Soha nem volt még cisztám sem (hála az égnek), sem fertőzésem, felfázva sem voltam még soha. Pattanások nagyon ritkák rajtam. A ciklusom egyébként amióta az eszemet tudom rendszeres 28-35naposak. Most először maradt ki pontosan egy hónapot. Hááát, holnap megyek vérvételre és elkezdtem az aviva torna ovulációs részét a 14. naptól. Mire gondoltál egyébként?
2011. jún. 9. 16:27
13/18 anonim válasza:
Inzulinrezisztenciára, PCOS-re gondoltam. Drukkolok nektek, én 1,5 éve próbálkozom:(
14/18 A kérdező kommentje:
Üdv a klubban:-(. Sok sikert nektek, próbáld meg az aviva tornát, hátha bejön, elég sokat olvastam róla, nagyrészt eredményes.
2011. jún. 10. 10:50
15/18 Sofiel válasza:
Csak érdekességképpen leírom, ha már erre ment a téma, hogy pajzsmirizs-alulműködés is okozhatja, ha nem esik teherbe az ember! Ennek semmi feltűnő tünete nincs, csak annyi, hogy könnyen elfáradsz, gyakran vagy álmos, "kómás", könnyen meghízol, szóval lelassul az anyagcsere, még depressziós tünetek is lehetnek. Egy vérvétellel megállapítható, de külön kérni kell, és a körzetinek sokszor nem is jut eszébe! Nekem is ez volt, és miután elkezdtem szedni a hormonpótlást, akkor jött a kisfiam:) (Egyébként ha valakinek ilyenje van, akkor terhesség alatt még fokozottan fontos, hogy ügyeljen a pótlásra, mert a pajzsmirigyhormon-hiányos állapot veszélyes a baba szellemi fejlődésére!) Csak egy ötlet volt, de érdemes megnézetni... Drukkolok a babához!
16/18 A kérdező kommentje:
Hála az égnek ilyen problémáim nincsenek, 54 kg-nál még soha nem voltam több a 164cm magasságomhoz, az emésztésem nagyon jó és aluszékony sem vagyok. De ettől függetlenül köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a dolgot:-)
2011. jún. 10. 16:00
17/18 anonim válasza:
Szia,
Nagyon sok esetben a gorcsosseg is akadalya lehet a megtermekenyulesnek. Lazits, ne gondolj arra, hogy "jujj csak most sikeruljon", vedd lazara es akkor osszejon.
Azert ha esetleg tanulsz, vagy stresszes munkat vegzel az is akadaly lehet. Mint irtad egeszseges vagy es a parod is, ne aggodj ossze fog jonni, csak nem kell aggodni es folyton erre gondolni, mert az belso problemakat okoz, amit eszre sem veszel. Elj, erezd magad jol es ossze jon. Sok sikert hozza.
18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsónak válaszát. Megpróbálok nem oda figyelni rá, de nagyon nehéz. Amikor az ember családod szeretne és nem jön össze...dühít a dolog. Mindenesetre amennyire lehet, lazára veszem a dolgot.
2011. jún. 14. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!