Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már köztetek olyan aki...

Volt már köztetek olyan aki ilyet tapasztalat?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban megjött rendesen voltunk együtt a párommal a menstruációm alatt és az után is.Mennyi az esélye hogy teherbe estem???Olyan furcsa hogy fehér folyást vettem észre amit nem tapasztaltam eddig a menstruációm után.Szerintetek reménykedhetek?????Nagyon szeretnénk babát:)
2011. jún. 2. 11:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Olyan érzés mintha meg akarna jönni holott még nem most kell
2011. jún. 2. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Kicsi! Fehér folyásom nekem is volt néha mensi után!

Ha szeretnétek babát, akkor miért nem középidőben vagytok együtt?

2011. jún. 2. 12:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi elég sűrűn vagyunk együtt.Én már nem tudom mi történik velem majd kiderül 3 hét múlva.Köszi hogy válaszoltál.
2011. jún. 2. 12:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, tudod a baba bármikor megfoganhat.

Nekem a nőgyógászom is azt szokta mondani: egüttlenni 2 naponta, mert nem tankönyv szerint működünk...

Múlt hónapban figyelte u.h.al először a ciklusom, és látta, hogy a 12. napon van tüszőrepedésem, én meg mindig a 14.en startoltam rá a dologra, mert azt hittem, az akkor kell legyen, és közbe nem is. NÁlam nem.

Ja, meg egy jó orgazmus is okozhat tüszőrepedést.

Amúgy mensi alatt azért nem annyira ajánlott a szexuális élet, mert fertőzés veszély van a vérzés, nyílt seb miatt, ilyenkor mi csak kényeztetjük egymást...

Ne hari, de tényleg így van.

2011. jún. 2. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!