Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbémet hogy...

Megnéznétek a görbémet hogy alakul? Ha minden igaz később volt ovum.

Figyelt kérdés

Nem egészen értem, ez a második hónap hogy mérem a hőmet és teljesen másképp alakul mint múlt hónapban. Ráadásul tegnap előtt és ma is rózsaszines folyásom volt. Ez utalhat hormonproblémára?

[link]

2009. márc. 18. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem arra utal a görbéd, hogy nem volt peteérésed ebben a ciklusban, hogy milyen okból, azt nem tudom.
2009. márc. 18. 09:01
 2/6 anonim ***** válasza:

szia.

Szerintem a 23. napon volt az ovud és a vérezgetés lehet a beágytól mert épp esedékes ha sikerült a megtermékenyítés.

23. ától számolj 14 napot és az a nemvárt időpont.

A görbéd szépen alakul.

Megy a drukk és ha teszteltél ird meg mi lett.

:-DD

2009. márc. 18. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:
péd tuti volt mert az 100%ban látszik amit az első irt ne hidd el.
2009. márc. 18. 09:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Az 1 válaszolónak: miért gondolod hogy nem volt ovulációm? A hőm fokozatosan felment a 23. nap után. Az ovu teszt is pozitiv volt a 22. napon. Azt hittem hogy ez azt jelenti hogy 23. napon volt... :-(

A 2. válaszolónak: köszönöm a drukkot, remélem tényleg úgy van és volt ovum és ez a rózsaszines valami meg a beágyazódás... :-) A remény hal meg utojára!

Köszönöm a válaszokat!

2009. márc. 18. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is 23. napon volt a pé. A hőd is szép magasan van, csak így tovább!! A rózsaszínes folyás meg korai mensesnek, így lehet a beágyazódás. A hormonproblémát meg vérvétellel lehet tisztázni, beszéld meg a nőgyógyászoddal!
2009. márc. 18. 09:12
 6/6 A kérdező kommentje:
A dokim azt mondta, hogy ne foglalkozzak most pár hónapig semmi ilyennel, mert szerinte egészséges vagyok. (persze én nem tudok nem ezzel foglalkozni...) De ha tényleg nem jön össze, akkor májusban elkezdünk mindenféle kivizsgálásokat. Jó lenne nem eljutni ideáig.. :-/
2009. márc. 18. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!