Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A cickafark és palástfű...

A cickafark és palástfű teának vannak mellékhatásai?

Figyelt kérdés

Most szeretném elkezdeni inni ezeket a teákat, mert 2 hónapja próbálkozunk a babával és nem jön össze. De félek egy kicsit tőle, nem tudom hogy vannak e káros mellékhatásai.

Tudom, hogy a peteérésig a cickafark, utánna a palástfű teát kell inni.

2009. márc. 18. 07:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem semmi nem volt és nincs pedig 2 hónapja iszom őket , és még a ciklusom sem tolta ki a múlt hónapban de remélem ebben a hónapban hozott nekem egy babót.

Holnap vs holnapután kiderül

:-DD

2009. márc. 18. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a cickafark annyira kitolta a menszimet (ami mindig normális volt), hogy 50 napig nem jött meg, csak barnézgattam néha-néha, így azt elhagytam, helyette most málnalevelet iszom. A palástfűnek nem tudok mellékhatásáról, legalábbis nálam nem volt.
2009. márc. 18. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én kétszer kezdtem el inni a cickafarkot, először 43 napra, másodjára 40 napra jött meg utána, amikor órát lehetne igazítani a 28 napos mensimhez. Így én nem iszom. Ezért nem merem a palástfüvet sem, bár lehet, hogy attól nem lenne semmi "bajom". Szóval nekem nem jött be :o(
2009. márc. 18. 08:50
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem semmi bajom nem volt egyok teával sem söt 2 nappal hamarab jött meg a menszeszem. 2 honapig ittam és + teszteltem 5 hetes 3 napos kismama vagyok. a palástfü teát most iszom mert arra is jo hogy ne vetéljek el. semmi rosszullétem nincsen szedem az Elevitett is meg 3 mg folsavat. Lehet ha én is el kezdek hamarabb teázni nem kellett volna 6 honapot várni a babora.
2009. márc. 18. 10:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönömöm a válaszokat! Kedves utolsó, Gratulálok a babádhoz! Szép babavárást.
2009. márc. 18. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!