Átjárhatósági vizsgálat (HSG) után mennyi ideig kell bent maradni a kórházba?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok a vizsgálattal kapcsolatban? Nagyon kellemetlen?2011. jún. 1. 16:30
1/5 anonim 

válasza:

Nálunk kb. 1 órát. De papíron aznap, másnap is kórházban vagy, 2 napra szóló zárójelentés kaptam.
Én átjárható voltam, de nagyon fájt:(.
2/5 anonim válasza:
Szia!Nekem 1 éjszakát bent kellett lennem megfigyelésen! Nagyon kellemetlen volt,de megérte mert a következő hónapba terhes is lettem!
3/5 sumergo 

válasza:

Azonnal utána jöhettem haza, de pihenni kellett. Nekem rohadtul fájt, de ha ezen múlna a babásodás, természetesen akár többször is megcsináltatnám! Ne aggódj, pár perc az egész! :-)
4/5 anonim 

válasza:

Mivel vizsgálnak?
Ébren van az ember?
5/5 anonim válasza:
11 évvel később én is hozza tudok szólni. Tegnap estem át a HSG-n. Ébren vagy, ez a tipikus vetkozz és fekudj és már el is kezdődik. Nekem is eszméletlenül fájt, bár tényleg nem tart sokáig. Kicsit én is rosszul voltam a végén, de mindenki nagyon kedves volt, segítettek. Aznap délután elég nagy fajdalmaim voltak, volt hőemelkedésem is. Másnap már jobb de közbe vannak görcseim. Egyelőre ennyit tudok hozzászólni. Nekem mindkettő átjárható volt, az egyiken gyorsabban a másikon később és lassabban ment át. De atjarhato. Remelem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!