Akik 19-re nem várják mit éreztek?
Én hányingert nem csak reggel ahem napközben is,néha szédülök ma 1hete teszteltem nagyon halvány poz.-at
viszont ma pisilés után kicsit rózsaszínű volt a wc papír.Tesztet majd csak a nem várt után ha nem jelentkezik.
Szia.
Én is 19re nem várom nekem csak a hasm fáj egy hete ami nem szokott meg nem tudok dohányozni pedig erős bagós vagyok sajna de tesztelni nem merek de ha nekem egy hete +lett a teszted ha halványan is akkor már erős poznak kell lennie most szerintem tesztelj nyugodtan én még várok mert félek a neg eredménytől.
Remélem babásak vagyunk bár neked több esélyed van rá mint nekem mert neked van már egy poz teszted jah és gratula.
:-))
Szia.
ELőző vagyok.
Hát most tök megynugtattál mert azt hittem hogy megint csak beképzedlem magamnak ezt a tünetet de ezek szerint nem , akkor remélem babásak avgyunk d ejó lenne már igy 3 év távlatából
:-))
Szio!3napja 7:00kor kelek pedig sokáig fenn vagyok
görcsöket érzek mindjárt meg jön érzés,DE megint rózsaszínű volt a wc papír,úgy néz ki nekem már nincs sok esély a babora,remélem neked azért össze jön.Jaj elfelejtettem nekem a böröm is tök sima lett olyan selymi a cicim is feszes de csak a jobb érzékenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!