A gyász mint lelkiállapot mennyire lehet befolyással a szervezetemre?
Szia!
Nagy hatással lehet a szervezetre és a menstruációt is befolyásolhatja! De milyen babáról van szó, bocsi de nem tudom, pontosan, hogy értetted?
Kitartást Neked és szép napokat kívánok!!!
Mi Anyukám halála előtt már 7 hónappal próbálkoztunk. A kisbabánk Anyu halála után 1 hónappal fogant meg...
Egy biztos, valamennyire elterelte a gondolataimat az, hogy babát várok. Új reményeket adott. Úgy éreztem, Anyu nélkül semminek nincs többé értelme. Aztán megtudtam, hogy ott van az én kis Csöppöm! Onnantól kezdve kicsit könnyebb volt. Most 3 hónapos, nem múlik el úgy nap, hogy ne jutna eszembe Anyu, sokszor sírok is miatta, mert iszonyatosan hiányzik. De olyankor elég ránéznem a kislányomra, és tudom, hogy a Sors valamiért így akarta. Hogy Ő legyen nekem Anyu helyett!
Sajnálom ami anyukáddal történt! Ha sikerül a baba, ő majd egy kicsit megkönnyíti neked a gyász nehéz időszakát.
Először is részvétem!
Igen a sok stresszel árthatsz magadnak. Viszont lehet hogy most fog összejönni a gyermekáldás, amibe visszatér az édesanyád lelke! De ez már ezotérika.
Fel a fejjel, és sok sikert!
Fogadd Őszinte részvétem...
Tudom,mit érzel...
De az előttem szólóknak teljesen igaza van!
Egy hónapja a Nagymamámat veszítettem el,szinte az utolsó percig vele voltunk.
ma tudtam meg:kisbabám lesz!
Fel a fejjel,próbálj meg előre nézni!Előbb TE légy rendben,lelkileg is,aztán jönni fog a Babád!!
Légy erős,kívánok kitartást és nyugalmat,egészséget,boldogságot!
Részvétem a veszteség miatt. De talán valami vigaszt jelenthet, hogy a gyász okozta stressz, "rásegít" a fogantatásra. Sokan vannak, akik makkegészségesek, de annyira rágörcsölnek a gyerektémára, hogy a testük szinte leblokkol a pszichés gátlás miatt.
A váratlan gyász, egy pillanat alatt elsöpör szinte minden egyéb problémát, aktuális gondot. Főleg ha olyan szeretett ember megy el, mint a tiéd... Miközben minden idegszáladdal arra összpontosítasz, hogy valahogy túléld a veszteséget, a tested felszabadulhat a fogamzást gátló stressz alól. Érzelmileg is jobban egymásra hangolódhatnak ilyenkor a párok. Nagyon gyakori, hogy a már régóta várt baba, nem sokkal egy nagy gyász után fogan meg.
Köszönöm szépen.
Várok és én is abban bízok hogy egy baba kihúzna a gödörből.Még mindig nem jött meg bár vannak görcseim és azt gondolom hamarosan mensi lesz belőle.Nem adom fel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!