Mi a véleményetek? Száradási csík lehet?
3-4-re nem várom, de reggel csináltam egy tesztet, mert nem bírtam magammal. X-epil teszt, elöször negatív lett, de pár óra múlva nagyon halvány pozit látok. Az van rá írva,10 perc után nem értékelhető az eredmény. Csakhogy a kisfiammal is így volt, hogy korán teszteltem és csak órák múlva lett nagyon halvány pozi. Nem tudom reménykedhetek-e. Mindenesetr 4-én csinálok még egy tesztet és kiderűl.
Járt valaki hasonló esetben?
Nekem Lily-vel volt ilyen!:) 6 nappal mensi előtt csak úgy megcsináltam. Egy perc múlva ránéztem, persze nega! Ott is hagytam! Este, amikor hazaértünk megint megnéztem és nagyon halványan,de rajta volt a 2. csík! Két nap múlva már időn belül X-epil pozit mutatott!:)
Szóval lehetett ott baba!:))
10 hkm
mutasd meg nekünk a teszted, majd megmondjuk mi is valójában :)
de szerintem van ott baby :) :)
2 kisfiú anyuja
Ebből még bármi lehet, mivelhogy korán teszteltél.
De én az időn túli halvány pozitív teszteknek már nem hiszek, sőt, az időn belülieknek sem, mert nálam nem lett baba ennek ellenére sem!
Szerintem ha tesztelsz egy szép erőset, akkor már lehet örülni! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!