Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? Hányinger,...

Mitől lehet ez? Hányinger, has szúrkálás.

Figyelt kérdés
8 hónapja nem szedem a fogamzásgátlót,probálkozunk a babával...2 naponta vagyunk együtt a szerencsés végeredmény érdekében...mit jelent ha tegnap szinte egész nap szurkálást éreztem a hasamban?pár napja olyan hányingerem volt egész nap,hogy ha már csak a kajára gondoltam majdnem elhánytam magam...ma meg megint hányingerem van...ingerültebb vagyok...mitől lehet ez?
2011. máj. 31. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Mikorra nem várod/vártad?
2011. máj. 31. 13:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Június 11-én kellene megjönnie...
2011. máj. 31. 14:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Bármitől lehet. Az is lehet, hogy most van ovulációd és azért érzed a szurkálást. De az is lehet azért vagy rosszul, mert nem repedt meg a tüsződ és cisztád van, attól is lehetnek ilyen tünetek. Ha volt egy korai peteérésed, akkor pedig akár baba is okozhatja.
2011. máj. 31. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nemvárt előtt kb 1-1,5héttel szurkált a hasam,nekem babát jelzett!
2011. máj. 31. 19:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket...remélem babát jelez :) nagyon örülnék neki :D

Cisztám pedig nincs mert kb. 3 hete voltam nőgyógyásznál aki megvizsgált és mindent rendben talált nálam... :)

2011. máj. 31. 23:21
 6/6 anonim ***** válasza:
16:34-es vagyok. Kb. annyi ideje voltam én is dokinál mint te, akkor minden rendben volt, most pár nappal ezelőtt voltam és most meg 35 mm-es túlérett tüszőt látott (ez már majdnem ciszta)...de szerintem már megrepedt, mert elmúltak a tünetek és jól vagyok.
2011. jún. 1. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!