Jelenthet babát hogy ha azt érzem mint mikor fel vagyok fázva és az az ingerem van hogy pisilnem kell? de nem vagyok fel fázva
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 08:41
1/6 anonim válasza:
Akár! De leginkább a pozitív teszt jelenthet babát!:)
2/6 anonim válasza:
Baba és ciszta is okozhat ilyen tünetet! Tapasztalatból mondom.
Ha tesztelsz egy jó erős pozitívat, akkor babát jelent!
Ha csak halvány pozitív, akkor még nem biztos, hogy baba!
3/6 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet, igaz én csak a hatodik dpo-n vagyok ma , de tegnaptól állandóan úgy érzem, hogy fel vagyok fázva, de pisilni is nagyon sokat járok, és sajna úgy érzem, hogy ki akar szakadni a méhem, petefészkem is, én a magam részéről úgy gondolom, hogy vagy nem repedt meg megint a tüszőm(bár hőm fent van) és ciszta lett belőle vagy fogalmam sincs:) de azért pici remény is van, hátha..
4/6 anonim válasza:
10:11-es vagyok
Kedves 11:13-as!
Lehetséges, neked is túlérett a tüsződ és nem repedt meg. Nálam is ugyanez a helyzet és doki is látott, a hőm is fent van: ma 37 fok.
De a görbém meg úgy néz ki, mintha lett volna tüszőrepedésem, pont olyan, mint a nagykönyvben. Ha nem mentem volna dokihoz, azt hinném megrepedt...
5/6 anonim válasza:
Én mindig így vagyok, mielőtt megjön. Nagyon sokat járok pisilni.
6/6 anonim válasza:
11.13 vagyok, igen én is erre gondolok inkább, hogy nem repedt meg, mivel ebben a hónapban kimaradt a tüszőrepesztő szuri:( és igen, mondta a doki is, hogy attól még ugyan úgy felmegy a hő is.Én görbém is hasonló mint a tiéd, de azért icipicit mindig bizakodom, sajna már csak ez maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!