Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelenthet babát hogy ha azt...

Jelenthet babát hogy ha azt érzem mint mikor fel vagyok fázva és az az ingerem van hogy pisilnem kell? de nem vagyok fel fázva

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Akár! De leginkább a pozitív teszt jelenthet babát!:)
2011. máj. 31. 08:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Baba és ciszta is okozhat ilyen tünetet! Tapasztalatból mondom.

Ha tesztelsz egy jó erős pozitívat, akkor babát jelent!

Ha csak halvány pozitív, akkor még nem biztos, hogy baba!

2011. máj. 31. 10:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló a helyzet, igaz én csak a hatodik dpo-n vagyok ma , de tegnaptól állandóan úgy érzem, hogy fel vagyok fázva, de pisilni is nagyon sokat járok, és sajna úgy érzem, hogy ki akar szakadni a méhem, petefészkem is, én a magam részéről úgy gondolom, hogy vagy nem repedt meg megint a tüszőm(bár hőm fent van) és ciszta lett belőle vagy fogalmam sincs:) de azért pici remény is van, hátha..
2011. máj. 31. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:

10:11-es vagyok

Kedves 11:13-as!

Lehetséges, neked is túlérett a tüsződ és nem repedt meg. Nálam is ugyanez a helyzet és doki is látott, a hőm is fent van: ma 37 fok.

De a görbém meg úgy néz ki, mintha lett volna tüszőrepedésem, pont olyan, mint a nagykönyvben. Ha nem mentem volna dokihoz, azt hinném megrepedt...

[link]

2011. máj. 31. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindig így vagyok, mielőtt megjön. Nagyon sokat járok pisilni.
2011. máj. 31. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
11.13 vagyok, igen én is erre gondolok inkább, hogy nem repedt meg, mivel ebben a hónapban kimaradt a tüszőrepesztő szuri:( és igen, mondta a doki is, hogy attól még ugyan úgy felmegy a hő is.Én görbém is hasonló mint a tiéd, de azért icipicit mindig bizakodom, sajna már csak ez maradt.
2011. jún. 1. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!