Már 5 napja késik, de a terhességnek nem sok jele van. Tesztet még nem merek csinálni. Van rá esélyem, hogy baba lesz?
Figyelt kérdés
Mostanában elég szédelgős vagyok és késik, de más nincs.2008. febr. 19. 18:16
1/6 anonim válasza:
én aztmondom most mérd meg a hődet,kp.5 percig és ird vissza mennyi lett.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem rég mértem, igaz nem öt percig, de csak 36,4 lett. Törvényszerű, hogy ha őemelkedésem van akkor terhes vagyok, vagy anélkül is előfordulhat.
Egyébként semmi jele, hogy a napokban meg fog jönni.
2008. febr. 19. 19:09
3/6 anonim válasza:
nem törvényszerü,de legtöbbünknek megvan.amikor peteérése van valakinek akkor másna megemelkedik a hő. éés utánna ugy is marad addig mig megnem jön neki. ha viszont terhes vagy ugymarad vagy emelkedik még egy kicsit.és tesztet szerintem már csinálhatsz ki fogja mutatni ha az vagy .
4/6 A kérdező kommentje:
Újra mértem, de most is csak 36,6.
Egyébként nekem soha nem szokott hőemelkedésem lenni, még ha beteg vagyok, akkor is csak nagyon nagyon ritkán.
2008. febr. 19. 19:26
5/6 anonim válasza:
a legjobb akkor ha tesztet veszel szerintem már kimutatja.menzi érzésed nincs?
6/6 A kérdező kommentje:
Nincs semmi olyan érzésem, hogy mindjárt megjön, sőt semmi jele, hogy a napokban megjönne.
Előtte mindig foltozgattam 2-3 napig és utána jött meg, de most semmi. A melleim nem feszülnek, de tegnap este feszült a hasam alja. Amúgy semmi különös.
2008. febr. 20. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!