Szerintetek pozitív vagy nem? 29-én csináltam reggeli vizeletből. Sokan írjatok.
Figyelt kérdés
Biztos ami biztos 9-én megyek az orvoshoz és ott kiderül,csak annyira messze van még.:(
2011. máj. 30. 23:53
11/30 anonim válasza:
egyértelműen pozitív! Gratulálok
12/30 anonim válasza:
egy ilyen pozitív tesztből eredményből
alszik most odabent 14 hós kislányom :)
gratula
13/30 anonim válasza:
Tuti pozitív gratulálok sok boldogságot és vigyázz magatokra.
14/30 anonim válasza:
honnan tudjátok hogy a kismama nem 15 éves?
15/30 A kérdező kommentje:
Egy 10 -est még dobjál rá 25 leszek 1 hónap múlva.
Amúgy meg nem a koromat kérdeztem.
És nem kel egyből minden rossznak elkönyvelni a másikat.
2011. jún. 3. 22:42
16/30 Alinaaa válasza:
Gratulálok. És ha 15? nekem ilyen volt 16 évesen és most itt alszik mellettem a majd 4 éves fiam. és a 8 hónappal ezelőtti tesztem is ilyen volt.
Vigyázz magadra kismama:)
19/30 anonim válasza:
:D gratula én is igy kezdtem vagy még halványabbal, aztán mostmár egész erős a két csík, ez milyen teszt még nem láttam ilyet, pedig már kipróbáltam nem egyet nem kettőt :D
20/30 anonim válasza:
Én pesszimista vagyok és itt minden "gyanús" tesztről őszintén elmondom a véleményem de csak azért mert én is sokszor jártam úgy.
Ezt azért írtam ide most, hogy tudd a tied tuti pozitív nincs mese! :))
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!