Tényleg annyira szörnyu? Dokim azt mondta hogy csak kellemetlen, kapok kis érzéstelenítot. Utána nagyobb az esély a teherbeesésre?
2011. máj. 30. 18:49
1/8 anonim válasza:
Kinek milyen. Az tény, hogy nem kellemes, de az is, hogy túl lehet élni, és nem tart sokáig, tényleg! Ha van egy kis elzáródás, akkor azt orvosolja, és akkor igen, nagyobb az esély a teherbeesésre.
Utána viszont mindenképp pihenj!!!
2011. máj. 30. 18:51
2/8 anonim válasza:
Semennyire nem kell félni. Felhelyeznek egy katétert, ami kb. olyan mint egy nőgyógyászati vizsgálat, nem fájdalmas. Majd amikor a kontrasztanyagot a katéteren keresztül bejuttatják a helyére, akkor fogsz érezni egy kis nyomást, de nem nagyobb egy menstruációs fájdalomnál, és ahogy az előttem szóló is mondta, tényleg csak pár percet tart. És igen, nagyon sokaknak sikerült utána teherbe esni, persze ha nem találnak elzáródást.
Pihenj utána, én véreztem is aznap egy kicsit de hazajöttem, aludtam, és utána teljesen rendben voltam.
2011. máj. 30. 19:12
3/8 anonim válasza:
Nekem is egy erős mensis görcsnyi fájdalom volt, nem több, és én teljesen jól voltam utána.
2011. máj. 30. 19:54
4/8 Manka68 válasza:
Hát a dokinak nem is fog fájni.
Nekem nagyon fájt, az ellenségemnek sem kívánom.
De túl kell esni rajta, és attól nem lesz könnyebb, ha már előre rettegsz. Vigyél magaddal görcsoldót, és ne menj egyedül. Vegyél egy nagy levegőt, és gondolj arra, hogy a szerencsések közé fogsz tartozni, akinek csak apró kellemetlenség.
2011. máj. 30. 20:10
5/8 alaszka válasza:
Nekem is volt, nem nagyon fájt, csak feszítette a hasamat nagyon, kb. mintha nagyon kéne pisilned. Pár perc az egész, én utána rögtön terhes lettem, kb. két hétre rá. De kérdezz rá, hogy csinálják, mert a hagyományos eljárásnál röntgennel figyelik közben, és az állítólag fáj, mert az eszköz is más. Nekem ultrahanggal nézték közben, és egy vékony kis katétert helyeztek fel. De ez nekem fizetős volt, sztk alapon lehet hogy csak a másikat csinálják.
2011. máj. 30. 23:15
6/8 sumergo válasza:
Manka minden szavával egyetértek, ugyanígy voltam én is.
2011. máj. 31. 09:17
7/8 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam hogy nem leányálom. Na mindegy meg kell csináltatnom, mert lassan két éve nem jon a baba. Remélem ezután sikerul. Köszi csajok.
2011. máj. 31. 17:00
8/8 anonim válasza:
Én szinte semmit sem éreztem. A lényeg hogy alul az izmaidat lazítsd el ne feszíts rá koncentrálj arra hogy elengeded magadat alul. Hidd el nagyon sokat segít sokaknak azért fáj már a katéter felhelyezése is mert ráfeszítenek persze nem direkt. Én HSG előtt olvastam ezt vki tanácsolta és nekem bevált. Ha el van vki záródva az már más dolog az fájhat kinek mekkora a fájdalomküszöbe na és milyen mértékű az elzáródás. Előtte vegyél be fájdalomcsillapítót ha baj van akkor némileg tompíthat a fájdalmon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!